Hektisk natt

Natten gick väldigt fort...larm, långa sträckor att åka och ett jäkla väder att köra i...fyra gånger var jag nära att ha närkontakt med marken då fötterna levde sitt eget liv när det kommit snö och lagt sig över isen....rådjur som hoppade framför bilen två gånger men som lyckades klara livhanken ett tag till...fältharar och skogsharar som envisas med att springa framför bilen. När vi kom till Ramsberg så brann ett hus och vi fick balansera bilen på bräder eftersom det låg slangar över vägen där vi skulle åka. Vi var tvungna att åka över Gammelbo trots att det var snorhalt över skogen då brandbilarna blockerade vägen till Morskoga....två larm direkt efter varandra då vi var i Allmänningbo....ett tyst larm i Ramsberg och ett långt ut i skogen i Mårdshyttan....men allt redde ut sig till slut och morgontimmarna blev lugnare.
Vaknade redan halv tre idag och var klarvaken så den här sista natten kommer jag att vara trött, men sen är det långledigt igen så det ska väl gå.
Måeendet idag är väl lite sådär...ätit ett par finn crisp och en mugg te....har ingen aning om vad jag ska äta innan jobbet....känner inte för någonting men måste väl försöka iaf. Babyostar och cola zero brukar räcka bra på natten..och så snus....
Hoppar till varje gång det går i porten....många konstiga människor här nu...dessutom glömde jag telefonen igen på jobbet när jag hade satt den på laddning....så nu känner jag mig naken igen....
Lite för många måsten den här veckan som kommer men så kan det bli ibland, ska prioritera träning och positivt tänk....snart är det vår och sommar och förhoppningsvis känns allt mycket bättre då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0