lycklig med min lilla busunge

Sov som vanligt alldeles för länge...totalt klappslut...och så har jag tagit en extra natt i morgon och på torsdag...hur fan tänkte jag där. Måste ta den i morgon men torsdag natt får jag försöka lösa...jag känner att det går inte...ryggen säger ge dig för fan och jag är en dålig lyssnare...men jag ska skärpa mig! Farmors lilla goa Lovi kom hit idag och ska sova över när hennes föräldrar är på fest med jobbet...så full av bus och påhitt precis som sin pappa när han var liten...bara en stund utan tillsyn och hon hade målat armarna fulla med "tatueringar" trots att vi hade haft en diskussion om att man målar på papper...och såna kommentarer hon har...Lovi: farmor jag vill ha en glass...jag tar fram en glass ur frysen och ger henne...Lovi: jag måste gå och bajsa...Jag: ja men skynda dig...längre än så hinner jag inte...Lovi: innan jag skiter på mig...det var ju inte det jag skulle säga precis...jag tänkte mer att glassen skulle smälta....den ungen har man aldrig tråkigt med och precis som Charlie är hon full av kärlek och sprider bara glädje omkring sig. 
Varför har inte dagen fler timmar...får panik snart över hur jag inte hinner hälften av det jag ska....ångest över om jag ska överhuvudtaget ha nån gran i år...det är ju bara jag som är här...dagen före julafton ska vi ju vara hos Erik o Jenny och julafton hos mamma och sen hos Lina...varför känner jag sån prestationsångest...jag behöver ju inte göra ett skit egentligen...jävla skitjul som bara ger ångest....nästa år ska jag inte vara här hemma...då ska jag vara så jäkla egoistisk så jag gör vad jag vill...julen är den tid på året jag fasar för mest...lika varje år. 
Var till kyrkogården och tände ljus idag...åkte med bilen till alla gravar...det kändes tryggast. Inte ett ljus eller nåt annat fanns på Anettes grav...så mycket betyder hon för idioten...nu när han bor på byn så är det väl för långt att gå och eftersom han aldrig är nykter nog att köra bil så kommer det att vara så...lika bra det och då kan jag känna mig tryggare med att åka till henne och tända ljusen.
Sen den där som har stulit mitt hjärta...är nåt jag vill och ska göra...men är för feg ännu...får göra det en annan dag...när jag är säker på att han inte är hemma....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0