ont i magen

Slut som artist när jag kom hem i morse...20-25 mil i bilen på natten är tröttsamt och dessutom tunga vårdtagare just nu....vildsvin i massor och på ett ställe har dom radion på ute på nätterna för att skrämma bort dom, men det rasslade till i trädgården när vi skulle gå in där...kolsvart var det men jäklar att vi fick bråttom in...och sprang tillbaka till bilen sen...känns ju lagom tryggt att åka dit 2 gånger per natt.
Somnade ganska fort iaf när jag kom hem och sov till tjugo i tre. Fick åka ner till mamma och hämta talböckerna som jag lovat att byta ut idag och till apoteket och köpa batterier till hörapparaten...Tv:n behagar att jävlas oxå ...jag får inte digitalboxen att starta och inte orkar jag bry mig direkt heller....men lite surt när jag kunnat se första perioden ikväll mellan Leksand och Brynäs.
Erik har fått en lägenhet i Linde och ska flytta dit i helgen...jag får ont i magen när jag tänker på hur det ska gå...det kommer inte att bli konfliktfritt eftersom hon sagt att ingen kommer in i huset som ska hjälpa Erik...vi försöker lösa det men vi får se hur det går...förra gången han flyttade gick ju inte speciellt bra ...synd bara att han inte förstod då att han har det bättre utan gap och skrik...och att framför allt Lovi har det bättre...inget barn ska behöva växa upp i ett hem där man skrikerr och gapar på varandra.
Jag försöker göra mitt bästa för att det ska bli så bra som möjligt för alla men det är inte alla som förstår det och då är det ändå dom som har varit i samma situation och fått allt stöd den kan få...men sånt glöms tydligen bort...usch om allt bara var över så man slapp den här knuten i magen.
Ska åka och göra sista natten den här veckan snart och det känns bra...jag står inte ut att vara i den här lägenheten och att må så jäkla dåligt....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0