jobbhelg

Ibland tror jag att jag kan sova hur mycket som helst...vaknade åtta i morse men gick och la mig igen senare och sov till tre...inte för att jag ville utan för att jag måste om jag ska orka jobba i natt...nu väntar tre nätter med halka och nya utmaningar. Ser fram mot niodagarsledigheten med blandade känslor....jobbigt att gå hemma med alla dumma tankar som dyker upp hela tiden. Pratade med den finaste på messenger igår igen...att en enda människa kan göra en så glad och på bra humör...men jag måste vara rädd om han, inte låta min frustration gå ut över han...jag ska skärpa mig där, han som jag vill allt gott och som betyder så mycket...han vill jag bara ge kärlek.
Det är så jäkla rörigt i mitt liv just nu så jag vet inte i vilken ände jag ska börja...helst skulle jag bara vilja dra härifrån och sätta mig i en stuga i skogen och ta bort alla sociala medier...låta hjärnan slippa alla intryck hela tiden och anpassa sig efter hur alla vill att man ska vara...som en jävla kamelont...tänka att bara få vara...känna lugnet och ladda batterierna..jag vet vart jag skulle kunna göra det men jag är som handlingförlamad just nu...existerar men lever inte.
Träffade den finaste idag när jag var till ica...bara att se han gör mig glad...om han bara visste vad han har gjort bara genom att finnas där...att ha peppat och stöttat som ingen annan gjort...inte konstigt att han har en stor plats i mitt hjärta...eller förresten det har han ju stulit ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0