full fart

vaknade före 8 idag alldeles av mig själv...men inte tusan klev jag ur sängen då inte...nejdå det är ju så skönt att bara ligga och fundera,läsa och fibbla med telefonen...nu ska jag försöka att bara vara och inte ha så många måsten, men det är svårt. Jag trodde att jag skulle både till Sjukgymnasten på vc och till Rolf idag men som tur var så kollade jag en sista gång och det var bara Rolf idag...han tycker att jag är bra envis som tvekar till operation och att jag är fåfäng som inte vill gå ut och ha ortosen på mig....ja men då är jag väl det då :)
Ryggen har blivit så mycket bättre sen jag började gå hos han och dom spända musklerna är borta...det känns så skönt för nåt mer ryggskott vill jag inte ha.
Var ute och övningskörde med Lina i kväll...huvva vad rädd jag är och som jag bromsar....jag försöker visa mig oberörd så hon inte ska bli nervös, men det är fan nästan så foten går igenom golvet....varför är det så mycket otäckare att övningsköra med tjejer än killar?
I morgon ska jag med mamma på fotvård på fm och sen vc på em....fredag blir det fullt ös i Linde och lördag i Löa :)  hur var det nu...jag är ledig och ska ta det lugnt...det sket sig redan från början ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0