Nu har vi ätit

räkmackor och tittat på Solsting & Snesprång, han är för rolig den där Dag-Otto=). En lugn och skön kväll med andra ord och det kan behövas efter helgens jobb.
Var på en promenad med hunden tidigare i kväll och tog en sväng förbi hos trollungen, hon är för härlig, blir så glad när mommo och vovven kommer så hon vet inte hur hon ska göra, det blir både hoppa och ramla och konstra på alla vis...lilla tokunge=).Är så skönt att dom har flyttat upp på byn så man kan bara svänga förbi en liten stund, ett par dagar utan att ha träffat Tovan gör att man får abstinens.......
Ska åka och träffa lilla prinsessan i helgen oxå, hon fyller ju 3 år på lördag, stora damen redan och i den allra härligaste ålder nu, vi träffas ganska ofta ändå fast hon bor i Vingåker, är ju inte så himla långt dit så blir längtan för stor så är hon bara 1 timme och 45 min bort=).

Kommentarer
Postat av: Ninna

3 år, ja då är hon inte en liten flicka längre. Jag minns att det märktes stor skillnad när våra flickor inte var 2 år längre.

2009-05-25 @ 23:19:10
URL: http://persiljeland.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja, det är så skönt att bo så här så att ni (och andra) bara kan svänga förbi... Tovali njuter i fulla drag av detta =) Ja, det såg du ju igår... ha ha ha =D

Ja, nu blir Lilla Wimlan 3 år... helt sjukt vad fort det går. Ska bli så kul att få träffa henne och hennes far på söndag!

Vad mysigt ni verkade ha igår... själv stod jag och strök framför en töntig hyrfilm! Ha ha ha



KRAM

2009-05-26 @ 08:20:08
URL: http://annaenglund.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Håller med om att Dag-Otto var rolig i solsting och snesprång.

Härligt med räkmacka.

Kram Ingrid

2009-05-27 @ 19:37:19
URL: http://ingidspotpurri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0