Det har varit dåligt med tid

att blogga=) prinsessan tar all min tid när hon är här, men det är väl så det ska vara med barnbarn, när man har dom så får dom 100% uppmärksamhet för sen har man ju all tid i världen att göra andra saker när dom åkt hem.
I torsdags kom iaf prinsessan hit, hennes pappa körde henne till Lindesberg där hon hämtades upp, hon tyckte att vi skulle gå på en gång till affären och handla godis, men eftersom det bara var torsdag fick hon nöja sig med en glass=).

Fredagen ägnades åt att först åka till badhuset i Lindesberg där det busades och plaskades med farmor och fastrarna. prinsessan tyckte det var kul med strömmen där man bara följer med, alla ställen där vattnet sprutade ut när man minst anade det och fick sig en dusch och bubbelpoolen förstås. När det blev för kallt i äventyrsbassängen så gick hon in till barnundervisningsbassängen där är det 30 grader i vattnet och riktigt skönt. Det enda hon inte ville var att åka i vattenrutschbanan, den var för stor och läskig.....
När vi kom hem så ville hon gå till kusinen, lilla trollungen som har flyttat och inte bor så långt från mormor. Tovali blev så glad att se Wilma och dom busade och lekte en stund sen gick vi hem för lite fredagsmys med chips och läsk.

Lördag förmiddag kom Tovali hit då hennes mamma och pappa skulle köra lite mer möbler till nya huset, då blev det ännu mer kusinbus. På eftermiddagen körde vi Lina och hennes kompis till crusingen i Lindesberg och sen ville Wilma till Tovali och leka i stora lekparken som ligger bredvid deras nya hus så då gjorde vi naturligtvis det, efter att ha gungat och rutschat och lekt så for vi hem för att mysa och äta godis...idag var det tillåtet, det var ju lördag=).
Söndag förmiddag mötte vi upp trollungen och hennes mamma och pappa för att gå på "kyrkis" familjegudstjänst ute på malmtorget mitt i byn. Mycket barn var det där och roliga aktiviteter som ansiktsmålning, sagoberättare och en jätterolig trollkarl...Filliokus Fredrik som var med i ett barnprogram för ett par år sen, han var jätterolig och trollade och skojade med barnen och sen serverades det korv och läsk oxå förstås, en mycket lyckad dag.
Efter att ha ätit middag så åkte vi mot Vingåker och hem till prinsessan där hennes pappa väntade på henne och det var en trött liten prinsessa som snart sov i sin säng och farmor for tillbaka hem till Kopparberg igen.





Vi kan sitta still och rita iaf en liiiiten stund=).



Gunga i lekparken är roligt.....



Klättra likaså...



trollungen är en hejare på att klättra fastän hon bara är 1 år.....



Man kan vara under rutschkanan....



och man kan sitta på den........



trollungen går aldrig....hon springer



Titta Tovali vad jag kan hoppa högt=)



Tovans gungor är oxå roliga



Roligt var det att gå upp på scenen och sjunga med alla barnen, fina blommor att vifta med hade vi oxå, Tovali hade gjort en tussilago till sig själv och en krokus till kusinen.....



Men lite pirrigt kändes det så det var tryggt att sitta i mammas/fasters knä



korv med bröd och läsk smakade bra efter sången....



Tovan hon har sin egen stil när hon fikar....



Så här glad blir trollungen när hon får träffa kusinen Prinsessan...........

Kommentarer
Postat av: Ingrid

vilka små gull ungar du har fotograferat.

riktiga sötnosar.

Kram Ingrid

2009-05-13 @ 20:59:51
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Postat av: Anna

Härliga bilder =)Och härlig helg för tjejerna =)

2009-05-14 @ 12:33:02
URL: http://annaenglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0