Sen den



lilla hittehunden kom till oss så har vi bara väntat på att Hans och Gunnar ska acceptera henne....men si det vill dom inte!!!!
 




Hans är värst och boxar gärna till henne om hon kommer för nära, feg är han oxå som sätter sig högre än henne. I går var det jakt genom lägenheten och dom försvann ut i hallen, plötsligt hördes ett yl, Erik påstod att det var ett äkta tjejyl, vad nu det är? En slokörad hund kom ut i köket iaf, vad som hänt kunde man bara spekulera i men det lutar åt att hon fick känna på det där som sitter i Hasses tassar, klor heter det visst=). Men hon får faktiskt skylla sig själv för hon har väldigt svårt att låta dom bara passera, då ska hon brottas med dom och tar tassarna runt dom och trycker ner dom under sig så man bara ser ett huvud som sticker fram och väser och fräser. Hon vill nog bara leka men man tycker att hon är så hårdhänt, men antagligen inte så farligt iaf eftersom dom inte går undan för henne. Nåja hon lugnar väl ner sig såsmåningom och katterna får gå över golvet utan risk för anfall, hoppas jag iaf.

Kommentarer
Postat av: Jungfrun

Oj då.....har du plötsligt blivit med hund. Hoppas det går bra med henne. Man undrar varför ingen hör av sig. Någon måste ju ha "tappat" en hund.

2009-03-07 @ 12:57:00
URL: http://jungfrun.blogg.se/
Postat av: Anna

Tjejyl?? Jag vet minsann en kille som var i målbrottet för några (få) år sedan och han hade minsann ett väldans ljust yl! Ha ha ha... Den andre (som det var några fler år sedan han var i målbrottet) hade också ett yl... när han gnisslade upp för trappan när jag tuktat upp honom... ha ha ha =D

Goa bröder är de, men de har båda haft "tjejröster" ^^)

2009-03-07 @ 19:00:27
URL: http://annaenglund.blogg.se/
Postat av: irene

Hej. Jag "hittade" din blogg via en kommentar du skrivit hos jungfrun. Jag har tre jyckar (nåja, en är dotterns) och mycket av det jag skriver om kretsar runt dessa. de har t.o.m. var sin blogg...

/lillavovven

/farbrorjulius

/adaandersson

om du är intresserad av att läsa om dem.

Det är härligt med djur av alla de slag och två av jyckarna är fd herrelösa hundar från Rumänien. Det märks att de haft familjer men de har förmodligen blivit "utkastade" när det blivit besvärligt. Man fattar inte hur det är funtade.

2009-03-08 @ 15:59:14
URL: http://tantmammamatte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0