Nu är äntligen

våren här...känns det som iaf, jag vet inte om det har varit över 0 grader i en vecka för det är tydligen så det räknas,men det bryr jag mig inte om, det känns som vår i vilket fall som helst. Ska ta med mig hunden och ta en lång promenad, enda nackdelen är att det är så skitigt när snön smälter och gruset är blött och det är inte kul med en lerig hund som om man inte kommer ihåg att hålla i henne flyger upp i sängar och möbler. Lite svårt att lyda har lilla damen oxå och det går åt mycket tålamod och många tillsägelser för att få henne att ligga på sin plats och torka, blir liksom lite enklare när man bara kan sopa upp gruset på ett ställe.
I morgon börjar den verkliga jobbveckan, då är det bara att inse att det är jobbet som gäller, det andra får vänta. Bara onsdag och torsdag ledigt, men sen väntar ju 9 dagars ledighet igen och då är det värt det=).
Nej på med kläder och ut i solen, man vet aldrig i morgon kan det regna=).

Kommentarer
Postat av: Anna

Var det annandag påsk du var ledig? Eller går du av sista skiftet på annandagen? Det vore så kul om ni kunde komma på påskmiddag då! Vi kan ta det ppå seneftermiddagen/kvällen om du behöver sova! Vi får se vart det blir... här eller där ;)



Kram

2009-03-15 @ 12:27:24
URL: http://annaenglund.blogg.se/
Postat av: Ninna

Nu börjar tiden med sand och grus inom hus när man har hund eller småbarn. Vi har varken det ena eller det andra, men innanför ytterdörren samlas nu ganska så mycket grus och sand i alla fall.

2009-03-19 @ 20:14:50
URL: http://persiljeland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0