Har jag blivit

morgonpigg eller.....Nej tror nog inte det, det kommer nog aldrig att hända=). Orsaken till att jag har gått upp halv 8 varje morgon är att yngsta dottern börjat sitt sommarjobb och jag skjutsar henne dit. Visst hon skulle säkert kunna gå dit, det tar ca 10 min men när jag ändå är ledig så kan jag lika gärna köra henne och dessutom så får jag massor gjort här hemma, sånt där som man inte gör så ofta...typ rensar lite här och där. Attans vad man samlar på sig, vore ju bättre att man kastade det på en gång, men nejdå det samlas på hög först och sen kastas det iaf, att man aldrig lär sig.
Idag ska jag åka till Ludvika och handla och sen väntar besök från Vingåker, en prinsessa anländer. Om hon hade fått välja så hade hon åkt igår, när jag pratade med sonen i går så hörde jag henne i bakgrunden: jag vill åka till farmor NU...jag vill vara hos farmor....lilla hjärtat farmor längtar efter dig oxå. Men nu kommer dom alltså idag och i morgon ska vi dansa runt midsommarstången med trollungen...även om det blir med regnrock och gummistövlar=).

Kommentarer
Postat av: Ninna

Du ser den tidiga starten på dagen från den ljusa sidan och det gör du rätt i.

2009-06-18 @ 23:41:45
URL: http://persiljeland.blogg.se/
Postat av: Jungfrun

Jag får önska en trevlig midsommar men mycket grodhopp på Malmtorget eller var nu stången står. Jag har firat en hel del midsomrar i Kopparberg kan jag tala om men det är minst 35 år sedan.

2009-06-18 @ 23:56:25
URL: http://jungfrun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0