Så är den här

den sista dagen på Storågruppen eller dagen, kvällen blir det ju=). Nu blir det nätter som gäller men det kommer att bli bra det känner jag, är ju nattmänniska och sova det är ju mitt minsta problem, låg i morse och funderade lite på hur det kommer att bli och det enda jag kunde komma på att oroa mig för var om jag skulle hålla mig vaken de 2 milen hem så jag inte somnar vid ratten...det är typiskt mig, har jag inget att oroa mig för så måste jag hitta på nåt=).

I går gick en brukare bort helt oväntat, min favoritfarbror, den jag verkligen kände att jag skulle sakna på nya jobbet men med förhoppning att han åtminstone skulle larma nångång så jag fick träffa honom, men så blir det inte nu blev det såhär istället. Hoppas du har det bra nu och att du hittar nån att reta och munhuggas med där du är nu, jag saknar dig iaf.

Dags för en dusch lite mat sen iväg, får nog ta det lite lugnt idag, läste i mitt horoskop att dagen skulle bli konfliktfylld och otursdrabbad...ha ha ha som om det skulle vara nåt ovanligt..........

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag brukar ju jobba extra natt i Örebro ibland, då har jag sju mil hem. Det är jobbit när man ska köra hem. =)

2009-01-14 @ 07:57:48
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Jngfrun

Det blir bra...två mil klarar du....ska jag säga som cyklar på 10 min...oooops

2009-01-14 @ 18:28:58
URL: http://jungfrun.blogg .se
Postat av: Sara

Tack för dem orden. Ja man kan ju alltid hoppas, men det tror jag inte.. Tack igen!

2009-01-14 @ 21:42:14
URL: http://saaraaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0