Kanske dags att vakna=)

och uppdatera lite. Blir inte så mycket skrivet när jag jobbar kväll och börjar 13:00 och slutar 21:30.....blir inte tid till det före och efter är jag alldeles för trött=).
Fick iaf ut julen igår, jag har nog den gran som barrar mest varje år för när den är avklädd och buren genom vardagsrummet till lilla hallen, ut i korridoren och slutligen på balkongen så är det inte ett barr kvar på graneländet...det ligger längs vägen och får först sopas upp, brukar bli ca en Icakasse, för att sen dammsugas och det får man hålla på med till midsommar....dammsuga barr alltså....Men skönt är det att få undan alltihop, blir så mycket ljusare och sen känner man att nu går vi mot våren, härligt.
Yngsta dottern har farit till Sälenfjällen för att åka skidor och snowboard tillsammans med pojkvännen, dom for i torsdags och kommer hem på söndag. Pratade med henne igår och dom hade haft toppenväder -5 och sol, kan det bli bättre när man ska åka skidor.

Nu är det bara 2 arbetsdagar kvar på Grönbodahemmet, måndag och tisdag kväll sen börjar nattlivet=). Känns bra att börja på nattpatrullen, man ska inte vara för länge på samma ställe iaf inte när man jobbar i äldreomsorgen,att man fick rotera vore inte fel tror man skulle få bättre kvalite på vården då, nu blir det lätt att allt bara rullar på och har man jobbat allt för länge blir det som om brukarna är där för personalens skull istället för tvärtom och det är väl viktigt att man iaf känner lite glädje med att gå till jobbet så man inte kommer på morgonen och suckar och säger : fy fan nu är man här igen=( för det drar med sig alla andra i den negativa spiralen och arbetsglädjen försvinner.
Det enda jag oroar mig liiiite för är att jag inte kan sova på dagarna men då är det väl inte värre än att jag börjar jobba dag igen då, hur svårt kan det va=).

Dags att försöka göra nån mat...ett nödvändigt ont, är det nåt jag tycker är tråkigt så är det att laga mat och ännu värre handla och komma på vad man ska äta....

Kommentarer
Postat av: söstra di

Tror inte du hade den värsta granen.Jag hade inte ens fått ut den på balkongen innan den va helt barrlös.Fyllde oxå en hel påse med barr innan jag kunde dammsuga upp resten och ännu när jag dammsuger kommer det fram barr lite överallt.Nisseman va nämligen jätte duktig på att sprida ut det i ALLA rummen.Han gick in under granen och kom ut med fulla ryggen med barr och sen gick han runt och släppte av sig lite barr här och där.Så jag har iaf bestämt mig,ALDRIG mer en riktig gran.Ha en skön lördag kväll!!Kramiz

2009-01-10 @ 17:08:45
URL: http://anetteenglund.blogg.se/
Postat av: Elin

är min nya kamera som pajat och får inget ordnat med den , suck. Hoppas du får en trevlig kväll med. kram

2009-01-10 @ 20:26:19
Postat av: Stig

Litet tips till nästa år. Klipp ner granen på plats så behöver du inte dammsuga till midsommar, utan det är klart till påsk..

2009-01-12 @ 11:23:06
URL: http://thelongrun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0