En jättemysig

och lugn nyårskväll har det varit med supergod mat. Som förrätt sandwich med lax,lök,oliver och avokado, sedan blev det smördegsinbakat kött med potatisgratäng och sås, sallad och efterätten bestod av glass maräng och granatäpplesås som avslutades med kaffe. Sen var vi så mätta så vi orkade knappt röra oss=).Trollungen höll igång tills klockan var halv tolv men då orkade hon inte stå emot längre fast hon verkligen försökte, lilla trollfia är den mest envisa lilla dam som finns i Ljusnarsbers kommun, men den sötaste och goaste oxå=).Lillkillen han orkade minsann vara uppe längreoch skötte sig helt utmärkt...kanske det var för att han fått ett ultimatum...inga ilskutbrott, utan vara snäll och glad heeeeela kvällen, han är för mysig, såg hur han svalde ilskan och ignorerade pappas små försök att reta upp honom, det fanns inget som kunde få honom ur balans en sån här kväll. Kvällen avslutades med ost, kex och chips framför Jan Malmsjö och hans nedräkning till det nya året och sen blev det lite fyrverkerier, pappan bedyrade att det var enbart för sonens skull, men jag undrar just jag....såg nog vem som hade roligast=).
Vid 1 var jag hemma igen och kl 2 ringde mellandottern och ville att jag skulle hämta dom i Mårtenstorp, var bara att klä på sig och åka, yngste sonen var ju där han oxå men tror nån att han skulle med hem...nejdå sist på plan som vanligt...befarde en resa till framåt morgonkvisten men han tog sig hem för egen maskin.
Trodde nog att jag skulle sova längre idag men vid 10 vaknade jag gick upp och klädde på mig och tog en lång promenad med vovven, jätteskönt med den friska luften och solen som sken och värmde lite grann, så nu kan jag slöa framför dator och tv med gott samvete=).

Kommentarer
Postat av: Bella

Glad fortsättning på året. Jag slöar också framför tv:n men utan gott samvete. För mycket god mat i går kväll!

2009-01-01 @ 13:30:28
URL: http://bellapension.blogg.se/
Postat av: Elin

joda fick in en fullträff, uju men nu är svullnaden påväg ner iaf. Jisses vad jag har problem med fulla människor som inte lyssnar. Kanke kan hälsa på oss ngn dag i veckan? Bjuder på mat:) Kramiz

2009-01-02 @ 15:30:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0