Den här tvålenär helt suverän. Den finns i den här flytande formen och som en tvål. Fläckar försvinner lekande lätt även såna fläckar som är kvar efter att man har tvättat ett plagg. När jag äter nåt med ketchup, köttfärssås eller liknande så har jag märkt att jag har en förmåga att ha nåt vitt på mig och eftersom haklapp inte känns så där bekvämt så har jag alltid nån fläck på mig och sen sitter den där och plagget är förstört, men sen galltvålen kom in i mitt liv så gör det ingenting för det är bara att förbehandla fläcken med tvålen och sen i med 1 deciliter i tvättmedelsfacket och fläcken är borta=). Det låter väl inte sådär trevligt med Galltvål och det är mycket riktigt galla från oxe, men så effektiv som den är så struntar jag i det....Tack äldsta dottern som gav sin fläckiga mamma en flaska galltvål=) hur klarade jag mig utan den....eller det gjorde jag väl inte=)

Kommentarer
Postat av: Veronica

En sån där tvål måste jag nog skaffa mig :P

2009-04-06 @ 13:34:05
URL: http://veronicaolsson.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag måste skaffa mig en flaska jag med. Har bara en i fast form just nu... känns äckligare när man måste gno med den än den flytande =)2009-04-06 @ 14:31:10
URL: http://annaenglund.blogg.se/
Postat av: Lilla B

Har använt den fasta galltvålen under flera år. Den är verkligen jättebra. Men jag köper mig gärna en flytande tvål när den gamla tagit slut.

Suveränt mot alla sketna fläckar!

2009-04-06 @ 19:06:34
URL: http://lillab.blogspot.com
Postat av: Jungfrun

Jag tror jag också måste skaffa mig lite galltvål. Jag har stått med en tvål i handen flera gånger men beslutat mig för att den kanske ändå inte är så fantastisk...........men nu kanske det blir av som du/ni lovordar den.

2009-04-06 @ 21:53:39
URL: http://jungfrun.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Det verkar som om jag får införskaffa en sådan tvål det hör jag.

Jag som har en nyinköpt tröja som jag fick en fläck på och jag tog vanich på fläcken men den finns kvar. Jag inhandlar detta medel och gör ett försök.

Tack för tipset

Kram Ingrid

2009-04-07 @ 21:53:10
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Postat av: Anna

Javisst minns du rätt... Ha ha... galna gubbstrutt!

2009-04-08 @ 20:50:40
URL: http://annaenglund.blogg.se/
Postat av: Veronica

hehe okeej, jag fick höra att det var någon slags kroton eller vad f*n det nu hette ;)

Den är faktist ganska så lätt skött, jag fick den av Erik Oscar & Reuter när jag fyllde 18 så den har hängt med 3 år :P Den ser halv-dö ut men den har så tunga blad att den inte orkar hålla dom uppe =)

Kramis Bananis

2009-04-08 @ 21:24:38
URL: http://veronicaolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0