Impulsiva ungar

man har...undrar vem dom ärvt det efter? Dom satt och pratade om att det skulle vara kul med en kryssning...och nu är dom på väg mot Åbo...Lisa kom hem glad ihågen idag och talade om att hon hade fixat ledigt, hon är ju lixom 18 och får fixa det själv...det hade väl dom andra 3 gjort oxå, Erik behöver ju inte be om lov....Det var alltså i går dom satt och pratade om det och 12 i dag drog dom. Dom tog saaben till Stockholm och det kan jag tycka är en bedrift, själv skulle jag ALDRIG drista mig till att köra bil i Stockholm...hujeda mig, tror nog jag skulle få panik och hoppa ur bilen och dra iväg från den=)
Nåja hoppas dom har kul på Galaxy och nu har dom ju fått bekräfta att dom är myndiga och får göra som dom vill( nästan) för det var väl det som var den största drivkraften kan man tro=).
 Nej måste inta horisontalläge för i morgon är det tidig uppstigning som gäller...föreläsning i Lindesberg, Att leva tills man dör...hoppas det är intressant och givande, återkommer med det. Natti Natti

Kommentarer
Postat av: Anna

Vad kul med föreläsning! Vi som hade tänkt att kika förbi efter kyrkis =) Fast å andra sidan så kommer vi vara så jäkla trötta (läs min blogg varför) så det är nog lika bra vi åker hem å lägger oss =)

Kram

2008-10-15 @ 06:26:39
URL: http://annaenglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0