Va f*n

hur kunde jag glömma att det var köpfria dagen idag=(. Hade ju lovat Hanna att inte handla nåt idag, nåja det blev inte så mycket , handlade för 100 kr idag men det hade jag ju för sjutton gubbar  kunnat haft lite framföhållning och handlat igår.
Äldsta dottern var snäppet värre och åkte till Marieberg i Örebro för att julhandla....den här dan då hon hade lovat att inte handla alls ha ha ha och söstra mi då hur mycket har hon handlat idag., tror inte hon heller kom ihåg det om jag känner henne rätt. Ett rejält hjärnsläpp må jag ha haft då jag lovade Hanna att inte handla idag eftersom jag sa att det skulle vara enkelt eftersom det var en onsdag...vadå onsdag det är ju för f*n lördag och ingen hade vett att rätta mig heller...Virrpannor det är vad vi är och dessutom så skäms jag för att jag hade lovat....förlåt Hanna jag brukar hålla vad jag lovar.......

Kommentarer
Postat av: söstra di

Ånej..du känner söstra di rätt..hade totalt glömt bort det.Å ja som hat varit å handlat TVÅ ggr idag...skäms på mig...och skäms på alla andra som oxå varit och handlat idag...typ..ANNA :-).Nåja,världen går väl inte under för det hoppas jag.

2008-11-30 @ 00:59:24
URL: http://anetteenglund.blogg.se/
Postat av: Tobbe

Hahaha!! Ja, men Hanna blir iaf nöjd med mig!! Har inte hndlat för något idag!! Fast och andra sidan har jag ju jobbat hela dagen också!!=)

2008-11-30 @ 03:04:23
URL: http://kopparbergstobbe.blogg.se/
Postat av: Veronica

Japp den är animerad , jag tyckte den var ganska bra :) Jätte gullig ren med i filmen :) Kramis

2008-11-30 @ 04:50:59
URL: http://veronicaolsson.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag var också "tvungen" att handla, men det blev under hundringen och det var till middagen som jag totalt glömt. Men Anna är värst av oss!! Vi får trösta oss med det. Heheh

2008-11-30 @ 08:21:46
URL: http://argentumstella.blogg.se/
Postat av: Bella

Vad då "inte handla" och vad då "onsdag"? Jag fattar ingenting. Här handlar vi jämt och affärerna är alltid öppna så man vet inte vilken dag det är.

2008-12-01 @ 10:57:46
URL: http://bellapension.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0