Vilken mysdag

vi har haft trollungen och jag....Efter att hon fått välling imagen och lite gos så gick vi ut på en promenad, lillskruttan sov nästan hela tiden vi var ute, vaknade bara en gång och vägrade ligga ner så det blev till att palla upp henne i sittande ställning, men det var inte lång stund utan att ögonen  föll ihop igen och det var bara att lägga ner henne igen=). Tre timmar var vi ute...jätteskönt och solen värmde verkligen. Hann inte upp med hissen innan trollungen slog upp ögonen och gav hals så det ekade i trappuppgången, grannen I kom ut och tittade vad det var som lät ha ha ha det var ju bara Tovali och mormor. Snabbt som attan gick det att fixa en flaska välling och den försvann på nolltid, ett blöjbyte senare var trollungen på sitt allra soligaste humör och det blev en stunds mys och gos innan mamma kom från sin shopping i Ludvika och var kaffesugen  så då blev det på med pannan ( gammalmodig som jag är så kokar jag kaffe) och en trevlig fikastund innan dom for hem till Bångbro.
Om det går ett rykte på byn att jag och mellandottern var på ICA i kväll och stank vin så stämmer det.......Dottern skulle nämligen hälla ur en flaska med gammalt vin av det slag som yngste sonen gjorde med sina kompisar för ett tag sen och den hade tydligen jäst för vi fick oss en dusch som hette duga och ingen av oss hade tid att byta kläder för en sån petitess så vi knatade lugnt till affären och luktade som ett helt vindistrikt i Frankrike=)
Ska ta och försöka komma i säng i någorlunda tid i kväll, har blivit lite dåligt med det på sistone, så lätt man komma i dåliga vanor....Natti Natti

Kommentarer
Postat av: Veronica

det där vinet kan inte ha luktat gott? :S
:)

2008-05-27 @ 02:40:02
URL: http://veronicaolsson.blogg.se
Postat av: Veronica

Hehe nee det där vinet var ingen höjdare :)

2008-05-28 @ 22:36:47
URL: http://veronicaolsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0