Måndagar är ena

j***a skitdagar rent ut sagt=(. Allting går åt helsike och allt blir bara fel, det sägs ju att måndagar är värsta dagen på hela veckan och den dagen då mest olyckor händer en riktig otursdag alltså....nu är det ju snart slut på den här dan iaf och man får se fram mot att tisdagen blir bättre=).
Hade tänkt att städa idag men det ser ut att gå trögt...skulle kanske anlita någon, utnyttja det som kallas huhållsnära tjänster....men nej det är nog inte att tänka på, får nog utföra dessa tjänster själv och jag är nog inte ens avdragsgill om jag har förstått saken rätt=).
Solen har iaf hittat hit igen, alltid något att glädjas åt om den inte är här bara för att retas en stund och om man dristar sig till att gå ut så försvinner den igen...tänker inte utmana ödet....
Grannen har blivit vräkt idag, står hela trappen med möbler, på balkongen med och korridoren på baksidan, jaja  nu slipper man ju iaf ha dom springande i trappen i tid och otid, räcker ju med att behöva se alla missbrukare och pundare när man tittar ut genom fönstret, finns ju lite gott om dom här i byn kan man säga.
Ska försöka ta tag i städningen nu, det lär ju inte bli gjort annars, är nog ingen mening med att sitta här och hoppas på att nån kommer med ett trollspö=).

Kommentarer
Postat av: Anna

sitter med en liten skitunge i knät just nu så jag skriver med en hand. med andra ord blir det inga stora bostäver, frågetecken osv... kom gärna på torsdag. vad kul... å måndagen går jättebra... försöker lämna lite tidigare då, och hämtar lite tidigare... så får du lite vakentid med henne och hon kommer i säng sin vanliga tid... men det där tar vi sen. är guld värt att du tar henne... inte minst för tovali... kramar

2008-05-19 @ 17:43:38
URL: http://annaenglund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0