Helgen har

gått sååååå fort, det gör det när man har trevligt. Tobbe var och hämtade Carro och prinsessan i kväll och det gick inte helt efter beräkningarna....Tobbes bil eller rättare sagt turbon på bilen gick sönder när han kom till Örebro så han fick vända tillbaka till Vingåker och låna bil av Carros mamma, reparationen av hans bil går på ca 14 000 enligt verkstan....hujedamej tur att man har en gammal häck som inte har några turbon och konstigheter och går den sönder så får väl skroten ta hand om den och man får köpa en ny häck=). Jag har iaf utmanat ödet och inhandlat babykläder för en flicka idag=) så blir det en pojke så får han väl ha ankstjärtsbyxor på sig iaf^^) men det blir ju en tjej =). Ska hoppa i säng nu, ska upp tidigt och skjutsa Erik till jobbet för sen är det dags för besiktning av bilen....vet inte varför men känns ungefär lika kul som att gå till tandläkaren......nåja det måste göras iaf och det får bli som det blir. Natti Natti

Kommentarer
Postat av: Lilla B

Gör våra gossar allt i stereo? Sonens gamla rishög la sig till ro efter körförbud på besiktningen och en nyare inhandlades i lördags.

2008-01-29 @ 06:49:08
URL: http://lillab.blogspot.com/
Postat av: Hanna

Klart att det blir en tjej. Du har handlat helt rätt..

2008-01-29 @ 07:55:15
Postat av: Anna

Ja, ha ha... risken finns att det blir en liten transvestit... När jag kollade i påsarna så blev jag alldeles sjuk... Å ankstjärtsbyxor är ju så himla gulligt =)

2008-01-29 @ 10:13:52
URL: http://annaenglund.blogg.se
Postat av: maritha

Lilla b: dom inte bara gör allt i stereo, dom hade saab båda två=)

2008-01-29 @ 23:10:32
URL: http://marithape.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0