Sen jag fick

ett eget sovrum har jag lagt mig till med rena tonårsfasonerna, jag som alltid varit noga med att bädda sängen varje morgon glömmer det hela tiden....så nu ikväll skulle jag åtminstone rätta till lite i sängen, bråttom var det då det var paus på let`s dance och vad händer? Jo jag kör foten in i överkastet och snubblar, tårna viker sig bakåt och jag ramlar raklång över sängen( som tur var hade det varit på golvet hade jag väl hackat näbben i oxå) och garanterat har ett par tår brutits iaf pektån för fy tusan vad den värker och när jag går sticker det i den och känns som en kudde är under den, så nu är frågan ska jag bädda direkt på morgonen eller ska jag skita i att bädda överhuvudtaget?

Kommentarer
Postat av: Söstra di

Hahaha...fy fan det hade jag velat sett,jag som bara "älskar" när nån gör sig illa.Alltså inte jätte illa,men lite :-D .Tycker du ska bädda sängen varje dag,för det är inge(inte Annas Inge)skönt att lägga sig i en obäddad säng.

2008-02-01 @ 21:53:40
Postat av: Anna

Ha ha ha ha ha ha... jag behöver inga mirakeldrycker osv. jag kommer nämligen skratta mig till en förlossning nu... ha ha ha ha (ser bilder framför mig) =D

2008-02-01 @ 23:05:09
URL: http://annaenglund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0