Enda dagen

på året jag äter semlor är på semmeldagen och eftersom den var idag så var jag till Fagers konditori och inhandlade 6 stycken=) ja tro nu inte att jag skulle äta dom själv,  så gott är det inte=). Äldsta dottern satt i Bångbro och hade tråkigt och inte en semla så långt ögat kunde nå, inte den minsta lilla värk hade hon heller. Hon hämtades av lillebror och då var vi 5 som fikade och senare kom dotterns sambo  och en semla var sparad till honom oxå, dom skulle till klastorp och få se lilla underverket Emelie, en alldeles ny människa bara 3 dagar gammal, hoppas det kan sätta fart på deras lilla skrutt som ligger därinne i magen och inte verkar ha den minsta lust att komma ut. Den 15:de  får den komma ut vare sig den vill eller inte för då sätts det igång, men iofs den kan vänta till den 16:de och då blir det på samma dag som Jeppe=) ( Annas kusin) nej den får komma NU, för nu vill vi inte vänta längre, får väl försöka med nån trollformel av nåt slag........Är väl iaf bäst att inta horisontalläge nu, ska ju till jobbet i morgon ...kul....eller inte......

Kommentarer
Postat av: carro

jo det gjorde jag men hon började inte med det hemma förrän häromdagen... trollformel låter bra, vill ha en bebis att snusa på NU=)

2008-02-05 @ 23:05:38
Postat av: Hanna

Hon kommer den 7:e. Shit vad mysigt för er. Jag kommer till Köppis som ett skott och tar med mig mitt lilla yrväder så får du träffa henne.

2008-02-06 @ 07:53:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0