en hektisk dag

har det varit. Jag, Mor, Moster o Kusin har plockat ur och städat Morbrors lägenhet.....det mesta iaf. Så kul att träffa bästiskusinen igen, hon och jag är varandras favvokusiner, vi träffas inte särskilt ofta numer trots att det bara är 4 mil mellan oss, men vi mailar och smsar och har en jättefin kontakt och när vi väl träffas är det som om vi sågs igår=). Vi har haft bra kontakt sen vi var små och under åren jag bodde i Ludvika umgicks vi  mycket och hade jättekul tillsammans, vi tänker lika och tycker lika, är båda väldigt anti mot det där " man måste alltid skämta och vara så inih*****e rolig"är bara så j***a jobbigt......Moster är oxå en helt underbar människa,glad go och snäll,hon tycker oxå vissa saker är jobbiga men snäll som hon är säger hon inget, bästa moster i hela världen är hon iaf=).
Bästiskusinen och hennes syster hade iaf bestämt att dom skulle komma hit och hälsa på i mellandagarna och det ser jag verkligen fram mot=).
Idol igår slutade verkligen som jag ville....Alice och Kevin i final....jätteduktiga båda två, men jag tror iaf att kevin kommer att stå som segrare på fredag, han är ju redan en artist, och en duktig sådan.....

Kommentarer
Postat av: Bella

Jag röstade också på Alice och Kevin. Var rädd om din favvokusin. Jag hade en för länge sen som jag saknar så.

2008-12-07 @ 22:36:58
URL: http://bellapension.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0