Tonåringar är ett

släkte för sig, påhittiga är dom definitivt. Skulle ta fram resesängen i dag när trollungen var här för att se om hon kunde sova i den, som en liten övning inför lördagen, tyckte att det luktade konstigt i garderoben där sängen står så jag flyttade lite på kassar med tomflaskor som ställs in där i väntan på att bli pantade...och vad hittar jag....jo en soppåse ....snyggt och prydligt ihopknuten, men vad tusan gjorde den i garderoben? Dök på mellandottern när hon kom från skolan, hon är av den påhittiga sorten så hon blev per automatik misstänkt först, men när jag såg hennes alldeles äkta oförstående min så var det bara att dyka på nästa. Att misstänka yngste sonen var uteslutet, han skulle inte ens få för sig att öppna sopskåpet och plocka ut en full påse, hellre låter han den svämma över. Återstod då yngsta dottern ...och javisst var det hon...hon erkände på en gång och förklaringen till tilltaget var att hon  inte orkade gå ut med soporna  just då och sen had hon glömt bort dom, tur att det inte var så många dar sen, då hade dom kanske kommit traskande av sig självt, men lukten av sopor vill man kanske inte ha i garderoben=).
Gick iaf bra med trollungen, hon sov en timme i resesängen, sen åt hon mat och fruktpurè sen blev det 2 timmars promenad och det var en trött liten unge den sista halvtimmen men sova skulle hon minsann inte så det blev att gå in och stoppa i henne lite välling och då somnade hon i mormors famn men så fort hon blev nerlagd isängen så var hon vaken igen och ville minsann inte sova....så det blev till att ta upp ungen igen och sen var hon som ett solsken och for fram över golvet som skjuten ur en kanon. Så sen tidigt i morse har den lilla damen sovit 1 timme och 20 minuter så när hon åkte hem med sin mamma vid 19 tiden så misstänker jag att hon nog inte var speciellt svårsövd=). Och det är nog inte mormor heller så natti natti.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hon däckade i famnen på Inge, med flaskan i mun. =)Men vaknade igen vid typ halv elva och ville leka/busa/gosa... sedan somnade hon efter en timme, men sov oroligt... Men vaknade vid fyra (JA!) och åt. Sedan sov hon till kvart över åtta... så JAG är iaf utsövd. Men jag anar att hon inte är det... Men det är bra, har en del att göra idag =)

Tack för hjälpen!

Kram

2008-08-28 @ 09:24:47
URL: http://annaenglund.blogg.se/
Postat av: Söstra di

Fan va äckligt!!Tänk om du inta hade hittat den nu och det hade börjat lukta i hela lägenheten,då hade du väl trott att det va K (grannen)som kolatvippen :-) .Ibland så undrar man hur dom tänker...eller rättare sagt dom tänker inte :-( .Kram..

2008-08-28 @ 13:29:38
URL: http://anetteenglund.blogg.se/
Postat av: Hanna

Kolla här... http://allicen.blogg.se/2008/august/shake-it-baby.html#comment

2008-08-28 @ 19:32:17
URL: http://argentumstella.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag svarar åt Hanna här ang. finsk disco... =)

Kolla på allicens sida under rubriken "shake it baby" så förstår du... Några finnar lär ut discodans... ha ha ha

Ringde idag, men det var Lisa jag skulle ha tag på. Som tur var befann hon sig i Öret och kunde shoppa en overall till Tovali!! Jag kommer upp imorgon em. någongång med Tovali och pengar till Lisa. Hon ville visa marsipanen också... Och så får Tovali "skolas in" ytterligare en stund =)

Kram

2008-08-28 @ 20:17:12
URL: http://annaenglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0