Min assistentkompis Zelda

en helt underbar hund, resultatet av en tjuvparning. Mamman är renrasig jämthund och pappan har typ 5 olika raser i sig=). En mycket klok liten hunddam som smet emellanåt när hon tyckte att det blev för långtråkigt, men hon var aldrig borta länge utan hon tog sig en tur i skogen och sen kom hon hem som om ingenting hade hänt. Första natten hoppade hon upp i sängen och skulle prompt ligga bredvid mig, det hjälpte inte att försöka putta ner henne för hon var lika snabbt uppe igen, men det blev bara en natt för jag roterar som en proppeller i sängen på nätterna så hon insåg att det var lugnast att ligga på sin egen kudde på golvet. Då var det värre för mig att behöva lyssna på hennes timmerstockar, jag har då aldrig hört maken till hund att snarka och det var ju svårare att göra nåt åt. Goa snälla lilla Zelda jag saknar dig verkligen.

Kommentarer
Postat av: Anna

Kul att få se lite bilder! =)

2008-08-13 @ 10:31:03
URL: http://annaenglund.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja, det är så skönt att jag har dej! En trygghet! Imorgon kommer jag med trollfia, när hon sovit förmiddag. Skulle tippa att det blir strax efter tolv, men rutinerna kan ändras från dag till dag! Idag har hon tagit sig fram på mage långa bitar! Gäller bara att hon får vara barfota och att mattorna är väck! =) Får nog köpa halksockor till hösten =)

Kramar

2008-08-13 @ 11:50:18
URL: http://annaenglund.blogg.se/
Postat av: Söstra di

Tjena mors!Förstod det så därför har inte jag heller hört av mig.När hade du tänkt att ha kalas för Lina???Hon har ju fyllt år som vanligt när ni är borta :-) .Kram...

2008-08-13 @ 17:10:31
URL: http://anetteenglund.blogg.se/
Postat av: Anna

Har inte hunden för korta ben, med tanke på den aningen cylinderformade kroppen?? ^^) Eller står hon konstigt bara??

2008-08-14 @ 22:06:10
URL: http://annaenglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0