En låååång helg

är till ända...känns inte som om jag jobbat 3 kvällar, nej det dubbla minst, känns inte som om jag bara varit hemma en vecka, nej som flera månader=( som om tiden stått still på nåt j***a vis....
Har haft besök av trollungen idag=) hon är ju så himla go, vi tog en promenad när hennes mamma lämnat henne för att gå på Indras hemförsäljning av kläder hos Emma. Blev en lång promenad till Lådan, straffet för frossandet av en hel( nästan iaf) påse polly igår kväll=(. Skulle börja jobba kl 14:30 så då skulle moster Lisa ta över, men se det hade inte trollungen alls tänkt sig, hon skrek i högan sky så fort Lisa eller Rickard dristade sig till att visa sig så det blev till att först ringa jobbet och tala om att jag skulle bli lite sen och sen ringa Tovans mamma som kom i ilfart, körandes förbi en polisbil, utan bälte ha ha ha det hade kunnat bli dyrt men vad gör man inte för sitt barn=). Tovaskruttan är liiiiite känslig för människor just nu, mamma , pappa o mormor går bra men andra är bäst att akta sig för, vet aldrig vad det är för skumma typer=).

Kommentarer
Postat av: Hanna

Visst måste det ha nått med oss som föräldrar att göra?? ;-) Att de är trygga, och jag vet ju att alla dina ungar är välartade, så jag tror på dig. Du har ju gjort allt helt själv. så då är jag glad. :-) Tack.

2008-08-18 @ 15:34:55
URL: http://argentumstella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0