Den här lilla sötnosen

fyller 1/2 år idag=). Så go och glad och sitter så stadigt och fint, det har hon gjort i en månad nu. I morgon kommer hon hit och då ska vi ha mormorsmys=).

Kommentarer
Postat av: Söstra di

Nej jag är ledig nästa helg,gör en mjuk start med bara tre dagar att jobba :-) .Bestäm bara en tid och dag!

2008-08-13 @ 18:59:06
URL: http://anetteenglund.blogg.se/
Postat av: Söstra di

Okej...antar att du menar på lördagen kl:15 eller äre missinatta?!:-) Jadu vi är väl alla uppfostrade på de englundska vise...mat klöcka tölv å kaffetia ä klöcka tre å så ä de kvällsmat ve femtia...eller hurfniss.Tror INTE vi går efter det direkt,men vi vet hur de ska va de enligt dom.Kram..

2008-08-13 @ 22:22:38
URL: http://anetteenglund.blogg.se/
Postat av: Anna

Ha ha ha måste hänga med här i diskussionen. Det var ju ungefär som Anette skrev som jag skrev till dej i messet. Så det är verkligen inget skoj utan blodigt allvar =) När jag säger klockan tre (av gammal vana) när det gäller Inges släktingar, och de inte kan så känner jag frustration och tänker "Men herreguuud, det är ju DÅ man SKA fika, ju!" Ha ha ha, Mormor och hennes föregångare har förstört mig... Tovali har inget val! =D

Ses snart!

Kram

2008-08-14 @ 09:05:27
URL: http://annaenglund.blogg.se/
Postat av: Anna

Ha ha, Tovali hade fått i sig en dubbel sats av vällingen... alltså 8(!!!) skopor... ha ha ha... tog du 200ml vatten?? Det konstiga var att hon svepte 150 ml när hon kom hem och somnade inte förrän strax före åtta!!

Förhoppningsvis så vill hon sova till typ åtta imorgonbitti, för att kompensera lite... *HoppasTusen tack för hjälpen!Förresten, sket hon ngt??(Ha ha ha, trevligt att ta upp i bloggen, men vafan...)2008-08-14 @ 21:35:59
URL: http://annaenglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0