Tredje kvällen

är till ända och nu väntar fyra dagars ledighet=). I kväll när jag skulle åka ut på uterundan så kom en av våra brukare och sa att hon skulle vilja plocka lite blommor och eftersom hon är rullstolsburen så erbjöd jag mig att plocka dom åt henne. Plockade en bukett scilla och gick in och gav henne sen blev det bråttom att hoppa in i bilen och dra mot Löa, efter en stund ringer larmtelefonen och när jag svarar så är det I som är kvar inne på Grönboda, hon frågar: har du en svart tröja? ja säger jag...Ligger det bilnycklar i den? ja svarar jag igen , men börjar ana ugglor i mossen..och då slår det mig, när jag plockade blommorna så la jag tröjan på biltaket och sen så hoppade jag ju naturligtvis bara in i bilen och åkte och tröjeländet den for av naturligtvis=). Tur att man har rökande arbetskamrater som är uppmärksamma , när man är en riktig slarvmaja och har minne som en guldfisk^^)

Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Härligt med ledigt nu! :)

2008-04-17 @ 23:54:19
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Tack för kommentaren. Helt klart, barnen är de bästa man har. Du fick dem tre väldigt tätt märkte jag. Två år emellan varje, måste ha varit en del intensiva perioder...

2008-04-18 @ 01:01:48
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: Marie

Gomorron gomorron, sovit gott? Ha en toppendag idag =)

2008-04-18 @ 07:56:27
URL: http://lakritstokiga3barnsmamman.blogg.se
Postat av: maria

Åh gud vad härligt det lät med sol! Nä, "gilla läget" är för de som inte har ngt bättre och mer fantasifullt att säga ;)

2008-04-18 @ 12:47:56
URL: http://amarialarsson.blogg.se
Postat av: Marie

Godnatt & sovgott!

2008-04-18 @ 23:40:39
URL: http://lakritstokiga3barnsmamman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0