I kväll

236076-127
har vi tänt ett ljus för Engla.......Lisa och jag åkte runt i byn för att se hur många som tänt ljus i fönstret kl 21:00...inte var det många, mycket lätträknat....bryr vi oss så lite ? Skrämmande.....

Kommentarer
Postat av: Lilla B

Jag tror att väldigt många bryr sig - se bara så många som ställde upp i sökandet. På arbetsplatserna har illdådet varit samtalsämnet. Men jag tror inte att alla vill delta i manifestationer. Var och en har sin egen vardag men tankarna kan ändå vara hos den drabbade familjen.
Jag håller inte med dig om att det är skrämmande när man inte vet varför var och en inte tänder ett ljus.

2008-04-15 @ 06:42:52
URL: http://lillab.blogspot.com/
Postat av: Anna

Jag tycker det är fin gest att visa att man blir berörd av sådana här händelser och att vi alla förenas mot ondskan. Men visst betyder väl ett ljus varken till eller från egentligen, men för mig skulle det ha stor betydelse om det drabbade min familj. Inge sa också att det var lätträknat när han cyklade över byn igår kväll... Jag tycker det är synd. Fast å andra sidan har ju ett hus flera fönster =)

2008-04-15 @ 09:17:52
URL: http://annaenglund.blogg.se
Postat av: Söstra di

Tror inte det handlar om att folk inte bryr sig,det är nog mkt så att dom inte ens hade en aning om att man skulle tända ett ljus för Engla kl.21 .Jag hade INTE haft det om inte Anna hade skrivit det i sin blogg.Och som Anna skrev,ett hus har ju fler än ett fönster :-) .

2008-04-15 @ 09:55:49
Postat av: maritha

Visst har väl ett hus flera fönster men när man ser 5 tända ljus i HELA byn och då menar jag HELA byn då känns det iaf som om folk inte bryr sig särskilt mycket......men man kan ju faktiskt bli drabbad själv och då kanske det är en liten tröst i mörkret att man oxå SER att människor bryr sig, att man kan se det som en fin gest till en liten oskyldig flicka, Lilla B det är väl ändå helt självklart att man hjälper till att leta om man bor i området.Såg och hörde om det hela dan igår och fick även sms om det så nog tror jag att fler än dom 5 som tände ljus visste om det...men men ursäkter för allt finns ju

2008-04-15 @ 11:43:22
URL: http://marithape.blogg.se
Postat av: Bella

Jag har inte sett några ljus i fönstren men jag är säker på att alla tänker på samma händelse. Varför???

2008-04-15 @ 18:48:01
URL: http://www.bellapension.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0