Alldeles för varmt

har det varit för min smak=( är inte en sån som ligger och steker i solen, nej skuggan är det ställe jag trivs bäst på, har ingen lust att se ut som ett  russin i ansiktet på min ålders dagar heller=). Gjorde en tacogratäng med melonsallad till idag , det kändes som att det var en lagom middag med både salt och mycket vätska.....
Längtar så tills vi får åka till Frostviken, det underbara sommarparadiset i Jämtland,där blir det aldrig den här otäcka värmen som vi har luften är helt annorlunda, ren och klar....även om det är 25 grader varmt. Den sjätte juli åker vi och kommer hem nionde augusti....vore det inte för två saker så skulle jag stanna där för alltid.....dom två sakerna heter Wilma och Tovali det blir ju alldeles för långt från dom, hur skulle jag klara mig utan dom?

Intensiv dag

var det igår, jobbade från 7 till 14:15 sen direkt iväg till Vingåker och prinsessans födelsedagskalas, hämtade upp Lisa i Örebro, hett som satan var det i blåa faran, har väl inte direkt AC i den och när man sätter på fläkten så är det ju lika varm luft som det är ute=). Det blev till att åka med fönstren nervevade och takluckan uppe och ändå höll man på att förgås. Desto skönare var det när vi kom fram och vi kunde sitta ute i skuggan och fika. Prinsessan blev så uppvaktad och fick massor av fina presenter bla en krokodil som man sätter vattenslangen i så sprutar den vatten, först var den lite läskig tyckte både Wilma och bästisen grannflickan Felicia, men efter en stund så hade dom jättekul med den och det var två små blöta nakenfisar som sprang runt på gräsmattan=). Lilla trollungen hon var med och höll sig vaken nästan hela tiden, provsatt i gåstolen hon fick med sig hem och tyckte att livet var toppen men till slut somnade hon i famnen på mamma och lades ner i resesängen som stod ute på gräsmattan, såg såååååå himla skönt ut, där hade jag kunnat lagt mig oxå om jag hade varit en meter kortare vill säga annars hade det blivit lite problem med att få plats......Vid 20 tiden styrde vi kosan hemåt igen, var in en sväng på Coop Forum och handlade så vi var inte hemma förrän 23:00 men då var jag slut som artist och somnade som en klubbad säl hann inte ens släcka lampan så den lös för fullt när jag vaknade 10:30 idag=).
Varmt som satan är det idag oxå ska försöka göra lite mat men det känns inte så inspirerande i värmen, sen ska jag skjutsa yngsta dottern till Ingelshyttan till en kompis och dom är några tjejer som ska spela kubb och lite annat och sova i tält, sen ska hon åka till Vasselhyttan i morgon till Alex och jag hämtar henne när jag har skjutsat syrran Elin och Christoffer med deras vovve Tino till  Nora och dom som ev ska bli hans nya husse o matte.
ska försöka hitta på nåt att äta nu så hörs vi kanske senare......om man orkar i denna värme....

Hinner inte med att

skriva nåt här, dagarna bara springer iväg. Igår fyllde mor år så då var vi där och grattade henne, sen var det Kopparbergsloppet så vi var och tittade på det, trollungen var med oxå och inte tusan kunde hon slappna av och sova, nej som en uggla var hon och vandrade från famn till famn för att ligga i vagnen var ju inte ett dugg roligt, för där ser man ju ingenting.....lilla tokfia=).
I morgon fyller prinsessan 2 år.....GRATTIS WILMA.......så då ska vi åka till Vingåker och gratta henne, Erik åker med Anna och trollungen och jag och Lina åker från Storå när jag slutat jobba och så hämtar vi Lisa i Örebro, så i morgon finns nog ingen tid alls för nån blogg är jag rädd=).
Ska krypa till kojs nu så man orkar upp i morgon....är inte världens mest morgonpigga kan man säga, men men det går ju iaf och sen är helgen ledig. Natti Natti

TISDAGSTEMA RANDIGT

236076-136
En randig liten trollunge..............

Vilken mysdag

vi har haft trollungen och jag....Efter att hon fått välling imagen och lite gos så gick vi ut på en promenad, lillskruttan sov nästan hela tiden vi var ute, vaknade bara en gång och vägrade ligga ner så det blev till att palla upp henne i sittande ställning, men det var inte lång stund utan att ögonen  föll ihop igen och det var bara att lägga ner henne igen=). Tre timmar var vi ute...jätteskönt och solen värmde verkligen. Hann inte upp med hissen innan trollungen slog upp ögonen och gav hals så det ekade i trappuppgången, grannen I kom ut och tittade vad det var som lät ha ha ha det var ju bara Tovali och mormor. Snabbt som attan gick det att fixa en flaska välling och den försvann på nolltid, ett blöjbyte senare var trollungen på sitt allra soligaste humör och det blev en stunds mys och gos innan mamma kom från sin shopping i Ludvika och var kaffesugen  så då blev det på med pannan ( gammalmodig som jag är så kokar jag kaffe) och en trevlig fikastund innan dom for hem till Bångbro.
Om det går ett rykte på byn att jag och mellandottern var på ICA i kväll och stank vin så stämmer det.......Dottern skulle nämligen hälla ur en flaska med gammalt vin av det slag som yngste sonen gjorde med sina kompisar för ett tag sen och den hade tydligen jäst för vi fick oss en dusch som hette duga och ingen av oss hade tid att byta kläder för en sån petitess så vi knatade lugnt till affären och luktade som ett helt vindistrikt i Frankrike=)
Ska ta och försöka komma i säng i någorlunda tid i kväll, har blivit lite dåligt med det på sistone, så lätt man komma i dåliga vanor....Natti Natti

GRATTIS WILMA

Grattis prinsessan på namnsdagen  rrv vtrdt dddnhhedthyuijd det här sista skrev trollungen och det betyder grattis Wilma från kusinen Tovali=)

Den här dan

har då gått iett flygande fläng=). Upp kl 6 efter en sen kväll med melodifestivalen( vilket man med facit i hand kunnat vara utan)köra Lisa till Linde, tog en liten lur efter att jag kommit hem, upp och duscha, göra 2 rabarber/hallon pajer, sen kom Äldsta dottern med sambo och trollunge och jag fick en underbar bukett med liljekonvaljer, luktar sååååå gott i hela köket och dessutom en stor chokladkaka, min älsklingschoklad Marabou Premium Dark Pistachio den bästaste choklad som finns, den blir inte gammal det lovar jag=).
Har även fått ett linne,en tunika och en luvtröja av Lisa i mors dags present, annars är jag inte så mycket för det där med att man ska behöva ge presenter på en sån dag det räcker att dom säger grattis på mors dag och framför allt att dom kommer, det är det bästa med alltihop att man får träffas och vara tillsammans, men fina goa ungar det har jag iaf det är då ett som är säkert.
Lina frågade om jag kunde skjutsa hem Alex vid 17:30 idag och det lovade jag att jag skulle göra, skulle även köra Lisa till Ställdalen på samma gång, så efter middagen så diskade jag och satte mig och slötittade på tv en stund i väntan på att vi skulle åka....vaknar av att någon snarkar...det visar sig att eftersom jag sitter ensam i rummet så måste det antagligen vara jag...ont i nacken har jag oxå, inte det bekvämaste att sova sittande=) då kommer Lisa in och frågar om jag har kört hem Alex, det hade jag ju inte....det visade sig att klockan var 18:00 och vi hade somnat allihop så det var ett yrvaket gäng som begav sig till Ställdalen och Vasselhyttan....ja så kan det gå när allihop tänker likadant, ska bara vila en liiiiiten stund...aldrig lär man sig heller=).
I morgon kommer trollungen hit och vi ska ha trollungemys, vad trollungens mamma ska hitta på under tiden det vet vi inte, men om inte annat så kan det vara skönt att bara få vara oxå, och roligt för mormor är det att få rå om lillskruttan alldeles själv i bland.

Har sovit

i en och en halv timme på soffan så det kan inte bero på för mycket sömn som jag var på krigsstigen förut....snarare för lite tydligen=). Nåväl humöret är betydligt bättre nu iaf. Ska börja fixa lite att äta på under melodifestivalen, det blir väl Lina och Alexander som gör mig sällskap i tv soffan, Lisa och Rickard är iväg och grillar men skulle komma hem tidigt eftersom hon ska jobba i morgon, får väl se om dom orkar sitta uppe så sent...troligen inte=). Erik han tog Saaben och drog iväg nyss,skulle inte tro att han ska titta på melodifestivalen iaf  inte med oss....
Nu när jag har tagit mig en tupplur så måste jag väl orka sitta uppe till slutet av programmet trots att jag ska upp tidigt och skjutsa mellandottern till Lindesberg vid typ kvart över sex, jag kan ju lägga mig en stund till när jag kommer hem och hon tar ju tåget hem när hon har slutat så jag behöver ju inte tänka på det
Nu ska jag sätta lite fart så vi kan mysa ner oss om en stund. Ha en trevlig kväll och håll tummarna för att det går bra för Charlotte.......

Trött och på

dåligt humör idag=( har nog sovit för mycket....Ska ta och masa mig iväg till affären och inhandla lite gott till kvällens tv tittande så får vi se om humöret kan bli nå bättre=)

Idag kom

Schemat från Gäddede hur jag ska jobba i sommar=).Ska vara som personlig assistent  i år oxå men B skrev i sitt brev att om hon inte får tag på någon som kan vara på nattpatrullen( måste vara undersköterska för det) så kanske hon sätter mig på det istället, hoppas hon hittar någon för jag trivs verkligen som assistent, och det är en jättebra brukare, snäll och trevlig och dom andra assistenterna är oxå jättegoa, så jag längtar verkligen dit=).
Om det är nån uska som känner sig manad att åka 75 mil för att jobba i en underbar fjällvärld i det fantastiska Frostviken i Norrland så kan ni höra av er. Gratis boende ordnas däruppe så det är ett helt fantastiskt tillfälle att kombinera jobb och semester.

Mysig torsdagsförmiddag

med lilltovan har det varit=) hon är ju för go den ungen, ett riktigt litet solsken .....ibland drar ett åskväder förbi, men det är lika snabbt över^^). Undrar vems humör hon har.....harkel hm hm.
Jaha så är det då dags för sista kvällsturen för den här gången i morgon börjar 4 dagars ledighet=).
Lina är till Stockholm  i dag med skolan och dom kommer hem vid 20 tiden så det passade ju bra, då kan hon ju åka med mig hem i kväll. I natt har hon sovit hos L så det var ju skönt då slapp jag ju ge mig upp i morse för att skjutsa henne till Storå kl 7, är ju inte så värst morgonpigg av mig och allra helst inte efter att ha jobbat kväll=).

Hatar att börja

jobba klockan ett=(,surt som f*n är det.....Får stressa som en j***a tok, duscha, handla, satt in pengar på yngsta dotterns konto( hon ska med skolan till Stockholm i morgon)laga mat och dessutom ska jag ju försöka hinna äta den där maten oxå, inte alltid den ekvationen går ihop....måste stressa vidare, höres senare......

TISDAGSTEMA ÖMT

236076-83
Vad kan vara mera ömt än denna bild på nyfödda Tovali och hennes mamma och pappa......

Måndagar är ena

j***a skitdagar rent ut sagt=(. Allting går åt helsike och allt blir bara fel, det sägs ju att måndagar är värsta dagen på hela veckan och den dagen då mest olyckor händer en riktig otursdag alltså....nu är det ju snart slut på den här dan iaf och man får se fram mot att tisdagen blir bättre=).
Hade tänkt att städa idag men det ser ut att gå trögt...skulle kanske anlita någon, utnyttja det som kallas huhållsnära tjänster....men nej det är nog inte att tänka på, får nog utföra dessa tjänster själv och jag är nog inte ens avdragsgill om jag har förstått saken rätt=).
Solen har iaf hittat hit igen, alltid något att glädjas åt om den inte är här bara för att retas en stund och om man dristar sig till att gå ut så försvinner den igen...tänker inte utmana ödet....
Grannen har blivit vräkt idag, står hela trappen med möbler, på balkongen med och korridoren på baksidan, jaja  nu slipper man ju iaf ha dom springande i trappen i tid och otid, räcker ju med att behöva se alla missbrukare och pundare när man tittar ut genom fönstret, finns ju lite gott om dom här i byn kan man säga.
Ska försöka ta tag i städningen nu, det lär ju inte bli gjort annars, är nog ingen mening med att sitta här och hoppas på att nån kommer med ett trollspö=).

Nu går jag

snart på det sjunde passet på raken, det har faktiskt gått riktigt bra, bättre än förväntat=).
 När jag var ner till affären för en stund sen mötte jag äldsta dotterns sambo och lillkillen, dom var där och hämtade paket från flera postorderföretag som dottern hade beställt....Är det nåt hon kan så är det att shoppa ha ha ha...tre paket fick dom med sig hem, kan tänka att dottern har julafton nu=).
Dags för lite mat, väcka terroristerna och dra iväg.
Kom ihåg att efter regn kommer solsken och nu kan allt bara bli bättre<3

Hinner inte skriva så

mycket just nu....jobbade dag i måndags, kväll tisdag, onsdag, torsdag,ska jobba i kväll oxå och lördag, söndag kväll sen är jag ledig på måndag=). Eftersom vädergudarna har beordat regn så spelar det ingen roll, kan lika gärna jobba som att sitta hemma och "tröka". Sparar det fina vädret till nästa helg, då är jag ledig fredag- måndag....4 heeeela dagar^^).
Snart dags att ge sig iväg, ska först till Linde till R och sen direkt till Grönboda. Får se vad R har att säga idag då, vilka nya råd han ger mig, eller rättare sagt nya redskap att arbeta med...nåja det blir nog bra. Ha en bra dag trots att det regnar, en perfekt dag för en bra bok och en stoooor godispåse, eller hur=).

TISDAGSTEMA-BAKSIDA

236076-35
Och här är baksidan på prinsessan när hon lagar mat i sitt kök=).

Har varit på

födelsedagskalas idag....mycket trevligt, det var äldsta dottern som fyllde tjugotolv år....ja så är det ....enligt födelsedagsbarnet själv alltså=) låter kanske yngre än trettiotvå^^) men vadå ålder är bara siffror och dottern behöver inte alls oroa sig för att se gammal ut=). Värre var det nog med mellandottern, 17 år fyller arton till hösten som med skräck i ögonen upplyste mig om att hon idag fått höra att kroppen börjar åldras vid 25.......det är säkert sant ....men fortfarande är ålder bara siffror , det är hur man är och hur man känner sig som är det viktiga och att man inte tar livet för givet....
Har iaf världens underbaraste barnbarn, den där lilla trollungen i Bångbro har lindat sin mormor runt lillfingret precis som prinsessan i Vingåker, blir alldeles varm i själen och smälter som ett vaxljus bara dom tittar på mig och ler som bara små prinsessor och trollungar kan, älskar er små solstrålar.

Grattis Anna

kan inte fatta att det är hela 32 år sen du föddes=). Ha en underbar födelsedag så ses vi kväll, massa kramizar till dig.

Har suttit

och tittat på Englas begravning på tv......det var den finaste begravning jag någonsin sett, så ljus och vacker, men ändå sitter det en klump i magen.....Englas syster Sol och kompisen Isabell sjöng så fint för henne och det visades videofilm när Engla själv sjöng och uppträdde, hon ville ju bli artist.
Finns säkert de som inte tycker att man skulle visa begravningen på tv, men jag tycker att det är ett beslut Englas anhöriga får ta och anser dom att det känns rätt så är det rätt oxå.

Har bara en

unge hemma i kväll, nåja en bonusunge då men så är det alltid, är en unge borta så tillkommer en annan.....Lisa är i Ställdalen som vanligt och Lina är i Vasselhyttan, Erik är hemma men har kompisen Daniel från Ludvika här, han ska sova på soffan i Eckes rum så  jag har lagt dit kuddar och täcken, just nu är dom inne men det kommer säkert att förändras under kvällens gång=).
Har fått klart med Gäddede ska vara där  från 7 juli till 10 augusti, har även fått klartecken från min chef, känns hur bra som helst, vet iofs att det inte ses med blida ögon att jag går utanför semeserperioden men, men så är det och egentligen skiter jag i vad andra tycker, det får vara deras eget problem, jag mår bra av det och det är det enda jag bryr mig om....är så egocentrisk som min psykolog har beordrat mig att vara.......

Jag är nog lite

knäpp, men när det är sånt här väder får jag sån j***a lust att städa=). Måste verkligen hejda mig själv från att vara överallt på en gång...har dammsugit och torkat golv, burit ner en massa onödigt till förrådet, sånt jag skulle ha gjort för läääänge sen, men det har inte varit väder för det=). Ska bara se till att terroristerna tar sina rum oxå för där går gränsen, det vägrar jag göra. Skulle vilja ta garderober och skåp oxå men nej, där får jag nog hejda mig lite...det blir väl fler fina dagar^^).
Ska fixa till lite mat nu....det är det tråkigaste som finns, tycker nog jag skulle kunna lägga den tiden på nåt roligare. Det ser jag fram mot, att när alla ungar flyttat, då kommer inte många minuter ägnas åt att stå vid spisen=).
Sen ska jag iaf ta en liten promenad i det vackra vädret, nu är ju inte solen så stark och då är det skönt att vara ute, mitt på dan är det på tok för hett och eftersom jag inte tillhör dom som älskar att ligga och steka sig i solen så är en promenad i den ljumma kvällen att föredra.
Ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare.....

Jakten på den

försvunna stolen var det nyss. På väg upp från källaren hör jag när jag står i hissen att det går i ytterdörren och det är ju inget konstigt med det, men när jag kommer in säger Erik: mamma såg du LJ med nån trädgårdsstol?Erik hade sett honom genom fönstret gå ut genom porten med en blå stol och travat ner bakom posten. Man behöver ju inte höra speciellt bra för att höra var LJ befinner sig, hör man inte rösten på honom själv så hörs det från hans cd-spelare. Nu lokaliserade jag rösten till systembolaget så jag tog hissen ner i källaren och bakvägen ut, då hamnar jag precis utanför systemet.....och vad ser jag där, först det där j***a stolpskottet och sen stolen såååå snyggt parkerad utanför systemet med cd- spelaren och en påse  med alkoholhaltiga drycker, där hade han gjort det riktigt bekvämt för sig=(. Stolpskottet ifråga stod och som vanligt dividerade med nån annan alkis( såna har vi ju hur många som helst i byn) och hade inte alls räknat med att nån ilsken käring skulle komma farandes över gatan och sno tillbaka stolen, inte ett ljud kom över hans läppar, han stod bara där som en annan fågelholk och gapade.....såg från fönstret nu att han hade fått återgå till att sitta på den obekväma lådan som det är sand i, kan ingen öppna lådan och stoppa ner f*nskapet där, sätta på ett stort hänglås och kasta bort nyckeln.......

Vaknade

kl 7 i morse och var alldeles pigg=). Det var bra för då kanske man kan få nånting gjort innan man ska iväg till jobbet, brukar inte bli så värst mycket annars,tycker nog att jag behöver vila för att orka jobba...låter väl logiskt?
I går var Lisa och jag på utvecklingssamtal I Örebro på hennes skola, det går bra för henne hon är duktig med det hon gör och 7 vg och 2 g får hon väl vara nöjd med så här långt....hon har ju ett år kvar, sen ska hon läsa ett år i Kristianstad och ta gesällbrev. Men först väntar den stora utmaningen...projektarbetet, där hon ska komponera doptårtan till trollungen=).
Ska ta tag i stryktvätten nu och ev hinna dra en repa med snabeldraken oxå innan dusch och ge mig i väg i blåa faran för ett pass på Grönboda, är inte hemma innan 22 i kväll så får väl se hur mycket jag orkar skriva då^^)

Hon hade hittat

236076-139
en "tutte" på golvet och blev så här lycklig=). Annars använder hon den bara när hon ska sova och lägger själv upp den i ett skåp på morgonen, men den här "tutten" hade tydligen förirrat sig och glad blev prinsessan att hitta den=).

Hittade den här bilden

236076-138
och undrade vad prinsessan höll på med=)

Så här nöjd såg

236076-136
hon iaf ut när hon kommit runt=).

är inte det

236076-137
ganska tidigt? hon är ju inte 3 mån ännu.

hon har redan

236076-137
lärt sig att vända sig från rygg till mage

trollungen

236076-133
har varit hos mormor hela eftermiddagen

Vaknade kl nio

idag, trots att jag inte kom i säng förrän efter ett....Nattuggla , ja jag vet men det är inte helt lätt att komma i säng efter att ha jobbat kväll. Tar nån timme att gå ner i varv och sen så är det ju så mycket man bara "måste" göra=). Har en hel del att göra på förmiddagen oxå, några telefonsamtal som måste ringas, skicka ett mail till kusin A, röja lite efter helgen det har ju en förmåga att bli lite rörigt när jag jobbar och tonåringarna är själva hemma=) men Lina är jätteduktig och har dammsugit och torkat golv=). Sen kommer ju trollungen hit och då blir det trollungemys så då vill jag inte hålla på med nåt annat, hon har börjat vända på sig och skrattar på riktigt, ska bli så kul att se. Höres senare....

Det finns en sjuk

människa som kallar sig Maria och är för feg  för att stå för det hon skriver, hon går in på bloggar och ger kommentarer men törs inte stå för det hon skriver. Hon anser sig ha rätten att tala om för andra vad dom ska skriva om och inte, men eftersom sjuka psykopater inte är nåt att lägga sin energi på så trycker vi bara bort hennes kommentarer på en gång och vad hon  tycker och katten skiter lägger vi samma låda. Lilla gumman ta tag i dina problem i stället för att  lägga dig i andras liv. Kommer inte att kommentera dig nåt mer, är färdigdiskuterat nu, bara ett litet tryck och du är borta.....

Fått ett par roliga historier

skickade via sms av kusin A:
vet du vad man kan göra med en afroafrikan?Jo man kan vända upp och ner på honom och hälla 3 liter hembränt i rövhålet. Vips kan man använda honom som tuschpenna.

Blondinen går in i tygaffären och säger: Jag vill ha gardiner till min dator. Affärsbiträdet:Man har inte gardiner till datorer. Blondinen himlandes med ögonen: But hellloooo, jag har Windows!!

Jag kanske har taskig humor men jag tyckte dom var bra iaf=).

Annars har heeela em och kvällen bestått av det förhatliga J-ordet^^) och kommer att forsätta så både lördag och söndag........hujedamej vad jag är trött på att försöka få tiden att gå, det blir lååååånga timmar från halv tre till halv tio......

Idag har det

inte blivit många knop gjorda, har varit som en död sill efter mitt nattsuddande hos äldsta dottern=)men trevligt var det . Hon är en underbar dotter som det alltid är lika roligt att prata med och som alltid ställer upp när det behövs, den bästa dotter man kan ha<3.
Träffade en liten sötnos idag oxå...var till Ica och handlade och stod i kön för att betala när jag såg någon som var på väg in vinka, det var Hanna och hennes lilla Kate så det blev att kliva ur kön och gå och prata lite med dom, Kates stolta morfar var med oxå och jag förstår att han är det för det är en väldigt duktig och försigkommen liten dam på 1 år och 5månader, framåt och kavat och dessutom jättesöt med lockigt hår, var kul att träffa dom brukar ju alltid missa när dom är här annars.Träffade trollungens storebror med pappa oxå men han verkade inte riktigt uppskatta uppvaktningen han fick av Kate det där med tjejer är väl inte riktigt hans grej ännu men om 10 år ser det nog annorlunda ut=).
Nyss ringde telefonen...det var Lina som ringde från sin mobil....hon och Alex hade låst in sig på rummet, dörren hade gått baklås, som tur var så kom Erik hem och kunde fixa ut dom....där fick dom för att dom skrattade åt mig när jag gjorde samma sak för ett tag sen=).
Ska nog ta och lägga mig och läsa och fortsätta slappa, ingen idè att ta sig för nåt nu....varför göra nåt i dag när man kan skjuta upp det till morgondagen^^)

En riktig

b-film tittade vi på äldsta dottern och jag i kväll, kommer inte ens ihåg vad den heter men det var iaf en typisk amerikansk film med förutsägbart slut=). Trevligt var det iaf där vi låg som slagna hjältar på varsin soffa och pratade lika mycket som vi tittade på filmen=). I bland hörde vi trollungen i babyvakten men det var inget storlarm utan mer att hon sträckte lite på sig och lät lite.....Halv två kom jag hem och då hade yngsta dottern ringt på mobilen för en och en halv timme sen och talat om att dom kommit hem.....så i kväll är det mamma som varit ute och nattsuddat.....Erik kom hem för en halvtimme sen och sitter  nu och sover i soffan på sitt rum, så han är nog i ett fint skick=( ja där kan han sitta tills han vaknar av att det är obekvämt och sen kan han lägga sig i sängen ...tänker iaf inte bistå med nån handräckning, själv göra själv ha är mitt motto..........Natti Natti

RSS 2.0