Valborgsmässoafton

är det idag, men det struntar jag i. Lina ska väl upp till brasan med Dafina så jag åker väl upp o hämtar henne när det är slut. Erik, Lisa o Rickard ska till bångbrofolkan där det är fest och vill väl antagligen ha skjuts dit. Så blir det en lååång kväll eller natt rättare sagt innan man kan sova ordentligt och så ska man upp o jobba imorgon ^^ jag skulle inte vilja jobba ihop med mej själv ,stackars A-M o L som måste=). Det är konstigt att alltid när jag jobbar så är det fester dom ska på men när jag är ledig, nejdå då är det hur lugnt som helst, j......t knepigt!!!Jaja det är ju en övergående fas i livet och en gång sitter man där och tycker att det är alldeles för tyst o lugnt, men det är klart jag har ju lilla prinsessan och hon får väl komma och hålla igång farmor=). På tal om henne så blir hon 11 månader idag tusen milijoner pussar o kramar till dig Wilma. Hon börjar bli stor nu ,det går så himla fort jag tycker inte det var länge sen hon var ett pyttelitet knyte och nu går hon redan på sina små ben. Nu ska jag ta en sväng till affären och sen får jag väl glo på dumburken en stund. Ha de så länge.                                                                                                                                                           

Utvilad

är jag idag iaf. Vaknade halv nio, har ätit frukost ,bäddat, tittat lite på text-tv och varit i tvättstugan . Nu ska jag torka av golven och laga ett par jeans åt Ecke, så dom är klara när han kommer hem. Sedan ska jag göra precis vad jag vill och inte ha ett enda måste. Alla är vakna och uppe så man behöver inte vara tyst heller=)

Nu är det gjort

jag har dammsugit....Carro ringde idag och berättade att prinsessan har tagit sina första steg=) så nu kommer det att gå fort. När hon kommer hit  så får Gunnar (katten) akta sig , hittills har han hunnit undan när hon bara har krypit men nu gåller det nog bara för han att se till att han sitter så högt upp som möjligt. Finns inget att se på tv, men tro det eller ej trots att jag sov till ett så är jag trött så nu får det bli den sköna goa sängen och godnatt. 

Var nog lite för kaxig

imorse=),trodde nog jag var piggare än vad jag var,så när jagskulle börja dammsuga kom Lisa o Rickard upp och skulle äta frukost så då tänkte jag att jag lägger mej o läser en liten stund  och den lilla stunden blev till klockan var ett för jag somnade som en sten och vaknade av telefonen. Det var min kära äldste son som dessutom hade läst min blogg och trodde att mor var i full gång med städning, han fick iaf roligt. Han undrade om jag kunde ta prinsessan någon helg i maj och det säger jag bara det skulle nog till att jag brutit både armar o ben, ha 43 graders feber eller vara halvt medvetslös för att jag inte skule kunna ha våran lilla gullpiga. Det är helt underbart att vara farmor och känner mej lyckligt lottad som får ha henne hela helger. Vi bestämde att hon kommer hit helgen om tre veckor(längtar redan dit) och då kommer hon att köra med oss,fastrar,farbror o farmor lyder varenda vink o passar upp på henne som den prinsessa hon är=). Nej nu ska jag dammsuga och jag lovar jag ska verkligen göra det.

Vaknade kl 9

idag och var pigg och utvilad, Har ätit frukost ,tittat lite på tv och nu satte jag mig vid datorn allt för att skjuta upp städningen=). Jag vet att jag har en j...a förmåga att skjuta upp tråkiga saker men den enda jag lurar med det är ju mej själv för det tråkiga finns ju kvar. Nej nu ska jag sätta fart med snabeldraken fast jag blir väl inte populär hos dom som sover,bara Lisa är vaken.

Fattar inte

att dagarna går så fort. Nu har jag gjort den värsta veckan på schemat, det är fyra dagar på raken och det  gör att huvudet känns som  det vore  fyllt av bomull och många hjärnsläpp har det varit under dagen =), det har iaf varit en bra dag med många skratt  och bra stämmning, till skillnad mot andra dagar  och det är väl tur det att det är så. Har en arbetskamrat som har både humor och nära till skratt och dom dagarna är det riktigt kul att jobba. Nu är jag iaf ledig lördag , söndag och då ska jag försöka komma ifatt förfallet här hemma, har inte haft varken lust eller ork på sista tiden men nu måste jag innan förfallet är totalt=).Erik har åkt till Slöjsmossen, jag älskar den ungen (precis som jag älskar alla mina barn) men ibland är det skönt att låta hans andra mamma få ta över så man får lite nya krafter så på söndag drar orkanen fram över Storgruvegatan och allt är som vanligt igen. Lina har gått och lagt sig och Lisa o Rickard tittar på James Bond på dvd, dom var först ute på en långpromenad med jycken så nu ligger han som ett torrt skinn och snarkar högt och ljudligt. Ska alldeles snart göra honom sällskap med snarkningarna  så man är pigg och utvilad imorgon. Natti Natti

Hade inte tänkt skriva nåt idag

men eftersom jag ändå sitter här så gör jag det ändå. Har inte gjort nåt särskilt idag mer än varit  på jobbet (=, lagat mat ,varit ut på Lådan en sväng o ut med hundskrälle. Har inte ens tittat på tv av dn enkla anledningen att det inte fanns nåt att se, torsdagarnas höjdpunkt Medium har säsongsuppehål(= så nu s....r jag idet här och går o lägger mej. GODNATT

Slog mej ner

en stund framför tv:n när jag kom hem, och vad hände jo jag somnade naturligtvis och vaknade av att huvudet for framåt med en j...a fart=). Det var bara att ruska på sig och hoppa i skorna och gå ut med en hund som stod med benen i kors. Jag har en konstig förmåga att det tar väldigt lång tid när jag sticker ut näsan under dagtid, träffar så himla många människor som man bara måste prata med. Konsekvensen av det blev att det tog typ två timmar att  rasta ville=). Lina är på arbetarteatern i Ludvika med Therese o Lucas, det är dom varje tisdag, ska bli kul att se vad dom ska spela den här gången ,det är kul att se deras uppspelningar för dom är verkligen duktiga. Erik är ute nånstans han var bara in och slängde i sig lite mat, sen försvann han innan jag fick ögonfäste på han så det blev tillatt ta telefon o ringa mobilen ( tur att dom finns) och påminna honom att hämta Lina vid tåget  klockan 21 och Lisa i Ställdalen kl 22. Det är fördelen med att han har körkort jag kan delegera skjutsarna hit o dit. Nu ska jag hoppa in iduschen o krypa i pyjamasen och sen när alla är hemma krypa ner i min sköna säng. Godnatt

Bästa tv-kvällen

under hela veckan är helt klart tisdagar, både ugly Betty och desperate housewifes . Har tittat på båda och är nu redo för sängen, för att orka ännu en dag på en arbetsplats att trivas på=) eller inte. Natti Natti

Äntligen hemma

igen! Är totalt slut , det är alldeles för rörigt och ostrukturerat, vet inte hur det ska vara......ena stunden är det si och andra så. Man blir så j...a trött på att det inte kan bli nån ordning nångång så det blirl lugnt och man kan få arbetsro, men nejdå det är alltid några som måste tjafsa om precis allt . Har dom inget liv? Grrrr.

100 höjdare

är väl ett kanonprogram! Har just tittat på det och ikväll  korades bla årets skönaste människa. Det finns verkligen sköna människor som vågar vara sig själva och står för den dom är, och Filip o Fredrik är kanonbra. Lisa sover hos Rickard och Erik o Lina har gått och lagt sig så det återstår väl bara sängen för mej också, väckarklockan drar väl igång halv sex i morgon och då är det bara att pallra sig upp och häva sig iväg till jobbet(=, så länge varade den ledigheten. God Natt och sov gott!

urtrist

väder är det. Man får inte lust med så mycket när det är kallt o tråkigt, har iaf varit i tvättstugan idag och ringt försäkringskassan ang Eriks barnpension den måste ju förlängas nu när han ska gå ett år till. Behöver egentligen ringa en massa andra samtal också men vem f-n orkar det idag när allt går så trögt, det ginge väl an om man fick prata med en MÄNNISKA men inte då, tryck 1 för ditt och 2 för datt så när det äntligen är klart så har man glömt vilken siffra man skulle trycka på =). Eller ännu värre en dator som man ska sitta och säga vad man vill till och ja och nej och ärende hit och dit, nej det måste man vara på humör för att göra och det är jag inte idag, Nu kom Lina hem från skolan och om en och en halv timme kommer Lisa, Erik är och gör färdigt projektarbetet så det börjar väl bli dags att tänka på lite mat men först måste jag gå och handla det ekar i kylskåpet=).

Söndag kväll

äntligen, på sista tiden har jobbet blivit en transportsträcka till nästa ledighet. Det är inte bra att det är så  men det finns tyvärr för många energitjuvar där och just nu måste min energi och kraft räcka till annat. Jag trivs ju egentligen på mitt jobb men vissa människor kan verkligen förpesta ens liv. Nog med gnäll jag har ju så mycket att  vara glad o tacksam över, mina fina härliga ungar och världens goaste  Wilma, farmors prinsessa. I morgon är jag ledig, då ska jag göra vad jag vill=). Natti Natti

trött

så in i baljan. Fattar inte att man blir så trött av att  jobba kväll, när man jobbar på dagen är man inte hälften så trött fast det är dubbelt så mycket att göra, verkligen knepigt. Erik sög bilen så fort jag kom innanför dörren och är ute o åker nu, ständiga disskutioner om vem som tankar mest o vem som åker mest, jag vet nog vem som gör vad men det går han inte med på=). Lisa o Rickard sitter inne på Eriks rum o tittar på film o äter pizza, Lina sover för hon ska till kyrkan i morgon fm,så är det när man snart ska konfrimera sig då får man gå i kyrkan på söndagarna=). Ska krypa till kojs nu för imorgon är det ytterligare en sån där rolig jobbkväll.God natt o sov gott

Finns inget annat att göra

än att lägga sig, ska jobba i morgon , börjar iofs inte förrän kl 13 men det går inte att sova för länge i morgon för det. Erik är ute o festar med kompisar o Lisa o Rickard är i Löa på fest. Bara lillskruttan är hemma , hon har varit på gårn och nu sitter hon på sitt rum o kollar på nån film. Det finns inget att se på tv så det blir godnatt för idag.

Ett klokt beslut

Lillebror i familjen har inte mått så bra, det har pågått en längre tid.......ja iaf 1år. Det är 1år sedan hans pappa dog och där någonstans började det. men nu har han i iaf beslutat att hoppa av sista året i skolan och ta nya tag nästa år, så det blir ingen student i familjen i år, men det spelar ingen roll huvudsaken är att det blir bra för honom och det kommer det att bli för han är verkligen smart och duktig <3. Ja så blir det studenter två år i rad då mellansyster tar studenten året efter, då är hon bagare med praliner som specialitet det är inte så dumt att ha en egen bagare i familjen.

min favoritbild

min favoritbild

Hur ska det här gå

Jaha nu har man gett sig in i något....... jag o datorer har väl funkat lite sådär men nu är det dags att visa vem som bestämmer=)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0