Väntar på att alla ska vakna

men det verkar som om dom inte tänker göra det än på ett tag=) Bara Lina är uppe och har gått iväg till sitt jobb som jordgubbssäljare utanför Fagers^^)på hennes rum ligger kompisen Anna och sover och Lisa och Rickard sover så sött inne på hennes rum och Erik han sover väl till ikväll om han får. Nu har regnet kommit oxå,det var ju det jag sa, förstod väl det och hörrudu söstra mi jag var inte negativ ,jag var realist^^)men det är ju klart det gör väl inget om det regnar nu då blir det kanske fint om två veckor när semestern börjar. Nu börjar det röra på sig, tror det är Lisa, verkar som om det finns hopp om att dom vaknar innan det är kväll igen. Höres, till dess ha en bra dag för det tänker jag ha^^).

Blir så trött

på mig själv!!!! Jag glömde ju som sagt min svarta luvjacka i Vingåker , men jag överlever det för jag har ju en vit oxå och vad händer...... tro på f-n, glömmer jag inte den på jobbet!!!!Blev i akut behov av en toa om jag inte skulle sitta på bussen med benen i kors och skyndade mej så jag inte skulle missa bussen, kommer ihåg att jag la tröjan på en tvättkorg i omklädningsrummet och vad händer? jo naturligtvis dammar jag förbi den när jag går ut och i Löa slår mig tanken ..TRÖJAN!!!! men vad skulle jag göra åt saken då? Kunde ju inte gärna GÅ tillbaka till Storå å, så nu får jag frysa till på tisdag.ALZHEIMERVARNING!!!!

Sitter på jobbet

o väntar på bussen, den går ca fem i halv elva och jag slutade halv tio=). Erik skulle ha bilen till Ludvika för det är ju Ludvikafesten i helgen, Lisa o Rickard är också där och Lina och Anna, Annas pappa skulle hämta henne o Lina ett i natt så hon är väl hemma vid halv två tiden så varför ska jag ha bråttom hem när jag ändå inte kan gå och lägga mig, då kan jag ju lika gärna sitta här och vänta på att tiden ska gå^^).Det ska bli regn i helgen säger dom som vet, det är ju bara för att jag är ledig till tisdag kväll så vänta och se på tisdag eftermiddag lyser solen igen, men det är väl skit samma egentligen huvudsaken är ju att man är ledig. Nu ska jag gå o titta om det är nåt på tv:n en stund innan jag far norrut.

Tutbingo

har jag varit på ikväll, får offra mig typ en gång om året och följa med min kära mor eftersom hon alltid får en sån kväll i födelsedagspresent( hon får två men det brukar bli en kväll på ett annat bingo oxå) fattar inte att folk tycker att det är såååå kul, finner inget kul i att lyssna på bertil 4 eller oscar 86 så j...a segt och trist, vinner inget heller och det gör väl kanske sitt till men jag tror iaf inte att jag skulle tycka att det var så himla kul så att jag skulle vilja göra det mer än en eller max två ggr om året^^). Har sen suttit i telefon med världens bästa Carro  i typ en och en halv timme så nu är det dags för sängen även om jag inte börjar jobba förrän 13.00 så behöver man son skönhetssömn^^) Natti Natti.

Blir så j.... förbannad på

idioter som tror att dom kan göra vad som helst och sen skylla på andra, tur att det finns TROVÄRDIGA vittnen ibland  så kan ju dom där j...a idioterna  hålla på med sina falska vittnesmål  det går inte hur länge som helst, det vore bättre att vissa föräldrar brydde sig lite mer om sina barn och inte bara tro att man 'hjälper' dom genom att se till att dom klarar sig undan när dom gjort jävelskap  för det går inte hur länge som helst, sanningen kommer alltid ikapp, Se till att ungarna håller sig inne på nätterna det finns väl ingen som helst anledning att snorungar ska vara ute halva nätterna och förstöra och hålla på med skit, nej se till att nån annan får ta hand om och uppfosta ungarna om nu föräldrarna inte klarar det själva, men i den här j...a kommunen blundar dom ju för allt , sitter fulla socialkontoret med inkompetenta 'pip' som bara håller tummarna att dom ska slippa göra nåt och framför allt så får det ju inte kosta nåt att det sen i slutändan kostar för en massa oskyldigt drabbade människor det skiter dom i, nej det ska bli skönt att få lämna den här j...a skithålan med till 95% iq-befriade idioter.

återigen gjort ett

kvällspass på Grönboda, känns som jag bara har kvällar numer på mitt schema =) men det måste nog bero på att jag bytte så många dagar  mot kvällar när jag inte stod ut med att jobba dagar, jaja jag vet man är aldrig nöjd jobbar man kväll så är det skit o jobbar man dag så är inte det heller bra, men man ska ju vara glad att man har ett jobb har jag hört, men ibland undrar man^^). Ikväll har det iaf varit bra och jag har haft med mig en mycket trevlig ung man som säkert kommer att bli jätteduktig när han får lite vana han hade aldrig jobbat i vården men tog ändå egna initiativ och det är mycket lovande, kommer säkert att bli en bra vikarie, kanske i klass med våran E som är som gjord för vårdyrket , men som man inte kan förmå att satsa på en utbildning inom vården=) där kan man tjata sig blå han har nog nåt annat i tankarna, det är synd för han är verkligen duktig. Saknar min sköna luvjacka som jag lyckades glömma i Vingåker Buhu.... men Erik var ännu värre han glömde både körkort o visakort, men nåja det ordnar sig och vi överlever nog det också. Nej nu ska jag nog gå ut o titta efter min minsta dotter som står utanför o pratar med Joel , kanske dags att komma in nu va.....klockan är mycket o mammas lilla tös är bara fjorton, snart femton år o är man minsta ungen så blir man aldrig stor då är man mammas lilla tös för alltid=).

Har fått schemat

från Gäddede idag,jobbar typ 100 timmar på två veckor=)men jag är ju där för att jobba så det känns helt ok. Lina är lycklig över att få åka dit iaf, hon blev så besviken när jag först hade tänkt att  stanna hemma i år , men sen när Birgitta ringde och jag kände också att en sommar utan Gäddede är ingen sommar^^) så blev det en lycklig liten tjej<3. Jag får resten av schemat när jag kommer upp, det som är för augusti alltså, får se hur många timmar det är på. Det ska iaf bli skönt att lämna Grönboda för ett tag, kanske det känns bättre efter sommaren när vi slås ihop till en grupp och det inte blir så rörigt och det blir mer ordning på allting, förhoppningsvis iaf. Det är fjärde året vi åker till Gäddede och där kommer jag för alltid att ha en bit av mitt hjärta och absolut Lina också<3, iår ska Erik också följa med, men Lisa blir hemma eftersom hon jobbar o åker till Kreta i början av augusti. Ja så nu är det bara två och en halv vecka kvar sen far vi 78 mil bort till Frostviken i det underbara jämtland=).

Har varit i Vingåker

o firat midsommar=), jag Erik o Lina har varit hos Tobbe, Carro o prinsessan. Vi var till Julita på eftermiddagen så prinsessan fick dansa runt stången, det var mest farmor o mamma som dansade o hoppade som grodor o var grinollar o skrattollar o allt vad det var och prinsessan bara hade stora ögon och undrade vad i allsin dar det hade tagit åt alla^^),sen äkte vi till Vingåker och åt färskpotatis ,sill,skinka gräddfil o Carros goda legymsallad,efter det blev det jordgubbar,glass,browniekaka o kaffe och sen kunde vi nästan inte röra oss=), På kvällen spelade vi monopol och Erik förlorade först och Tobbe vann men jag undrar om han inte fuskade för han låg sämst till från början men helt plötsligt vände det för han hade så innibaljan med pengar, han hade ju hand om banken liksom.....hehe. Kul hade vi iaf och sen avslutade vi kvällen med en gammal film från 70-talet o lite chips o läsk så klockan blev närmare halv 2 innan vi kom i säng och vi somnade som klubbade sälar. Vaknade 9 i morse av att Tobbe o prinsessan kom ner o talade om att kaffet var klart=) efter frukosten var det dags att lämna Vinåker för den här gången och styra kosan hemåt, skulle nämligen börja jobba kl 13=(, det regnade som bara attan hela vägen tills vi kom strax norr om Örebro så det var ingen höjdare att köra. När vi kom till Fornaboda var det poliskontroll o jag fick båsa( ger inte mycket utslag på fanta light=) och det var väl ok, men så började dom intressera sig för däcken fram och dom visste jag ju inte var dom bästa och eftersom dom var URDÅLIGA för att vara ärlig så utfördes en flygande men dom hittade inget mer att hacka på så jag slapp böterna (1200/däck) utan istället får göra en ombesiktning på däcken inom en månad, det var ju snällt av en polisman som inte såg särskilt snäll ut^^). Blev på det viset sen till jobbet o hann bara hem o byta om o vända så jag har mer eller mindre känt mig som en zombie och är skittrött. Lina sover i Löa, o Lisa i Ställdalen och Erik har hotat med hämtning i Mårtenstorp i natt så det är väl bäst att inta horisontalläge, men ska iaf inte börja jobba förrän 13 imorgon också, Natti Natti .

Jaha då sitter man här

igen och är pigg som en lärka, och så ska man upp o jobba imorgon=(,det är fan inte kul!!!! Har ägnat dagen åt att tvätta, styka,laga mat,diska,handla,dammsuga o lite andra kuliga saker=(. Kommer att vara ett vrak imorgon bitti men men det är smällar man får ta, är ju ändå ledig på midsommarafton=) och kan åka till min lilla prinsessa och får fira midsommar med henne, då ska jag väl inte gnälla^^).Natti Natti.

Somnade framför tv:n

vid 18 och vaknade 20:05........så nu kan jag ju bereda mig på en låååång uppesittarkväll=). Samma sak varje gång jag jobbat , blir så inih.....e trött  vad sjutton beror det på? Vi har ju väldigt lugnt med jobb så det kan ju inte vara nån fysisk trötthet, kanske det är för lugnt. Måste rusa till affären igen, slut på toapapper^^) det kan bli lite katastofartatoch så ska jag köpa en STOR påse  godis bara för att!!!!!!


Ledig idag

och imorgon sköööönt=). Ska kanske försöka städa o stryka idag, men det är inte alls säkert, sa kanske^^). Kommer jag på nåt roligare att göra så gör jag det, det finns så j...a många måsten överallt så man får försöka plocka bort dom man kan. Vi ska åka till Tobbe, Carro o prinsessan i midsommar, där ska vi fira midsommar i Julita och dansa runt stången med prinsessan för första gången. Det är så himla fint i Julita så det ska bli kul att vara där en midsommarafton, det har jag aldrig varit förut så vi får väl hoppas på lite bra väder också=). Ska kanske försöka få på mig lite kläder o kamma kalufsen o gå ner till affären och handla lite tillatt börja med så får vi se sen vad det blir. Ha en bra dag allihop.

Studenten har varit o

tagit kort idag,men har på nåt vis krånglat till det med det, han har beställt kort i ram och jag vill ju ha i album så man kan förstora det man vill själv sen. Typiskt krångelnisse. Så där är det när man måste jobba=), får väl ringa i morgon och rätta till det. Lilla prinsessan har fått en egen "tiss" fast pappa har sagt att aldrig i livet att vi ska ha någon katt^^) inte kan han väl stå emot prinsessans önskan om en egen katt? eller var det mamma Carro som fick sin önskan uppfylld hehe. Prinsessan älskar djur och säger tiss till allt oavsett om det är hund eller katt. Har som sagt jobbat ikväll oxå, hur i hela fridens dar kan man känna sån j...a motvilja till samma jobb man typ för ett år sen åkte till med glädje?Vad är det som har hänt? Var iaf till Guldsmedshyttan på ett jobb och såg då lägenheten Sanna o Patrik ska bo i, jättefint är det och mysigt med utsikt över sjön, där kommer ni säkert att trivas Sanna. Måste nog gå o lägga mej nu fast jag egentligen inte vill är nog en riktig j...a nattuggla det verkar aldrig gå över  kommer nog att vara det så länge jag lever, hatar att gå o lägga mig tidigt , men är också fruktansvärt morgontrött ser ut som Kalle Anka när jag sitter på sängkanten på morron så det är tur att jag inte behöver gå upp så himla tidigt  varje morgon, och imorgon får jag sova hur länge jag vill^^) Natti Natti alla kvällströtta=).

Söndag morgon

och jag är INTE pigg=). Kom inte isäng förrän halv ett igår iaf=) Lina var ute och kom hem vid 23.15 och det berodde på att hennes mor satt i telefon och pratade med Carro i två timmar ( så roligt att man har så mycket att prata om med sin kära svärdotter) och Lina hade ingen nyckel med sig och det hade hennes syster inte talat om för mor så när jag slutat prata ringde jag upp henne på mobilen och då visade det sig att hon hade försökt ringa hem, men det var ju upptaget^^), nåja jag tror ju inte hon var ledsen för att hon fick vara ute med kompisar lite längre än hon brukar. Lisa o Rickard var på fest i bångbrofolkan och Erik var chaufför hörde bara när dom kom hem men har ingen aning om vad klockan var. Regn o rusk idag men det kan vara detsamma för jag ska ändå jobba=( börjar halv tre och det är inget jag längtar efter precis.

Har varit en jättebra

helg. Tobbe o Carro o Wilma kom på torsdag kväll, på fredag morgon gick vi upp tidigt  och Tobbe var "privatchaufför" åt Erik till Lindesberg och vi andra gick till kyrkan och Linas avslutning. Sen blev det snabbt hem o fixa innan jag Carro o Wilma tog deras bil för att hämta mormor, Tobbe,Lisa o Lina åkte i våran bil sen bar det av till Lindesberg och studenten. I Lindesberg mötte brorsan Johan upp. Det var varmt som tusan att stå där på skolgården och vänta på att studenterna skulle komma ut, och mycket folk var det också men Erik hittade oss iaf, det är bra med skyltar så dom ser var man står. Han var så fin i sin kostym o den vita mössan och snart hade han massor med blommor o andra saker runt halsen. Tobias körde runt på honom i golfen som var fint prydd med flagga och sen dundrade cd.spelaren ut "för vi har tagit studenten" så det började ryka ur högtalarna och Lisa o Lina fick  lov att blåsa på dom så dom skulle svalna^^) Sen blev det taco o skaldjurspaj, sallad o kaffe med jordgubbsbakelser. Jeppe o Josse kom också och Erik som hade börjat dagen med öl o champange fortsatte med det, sen på kvällen kom Veronica, Hannah, Feicia o Patrik och vid tiotiden skjutsade Hannahs mamma dom till Lindesberg. Lina var till djäkens där ungdomarna har som tradition att vara på skolavslutningarna, Lisa o Rickard var också dit en sväng(Tobbe var privatchaufför åt dom under kvällen)men dom drog till Guldsmedshyttan istället för i djäkens var polisen och dom kollade väskor och hällde ut det dom hittade av alkoholhaltiga drycker och en del fick även blåsa så dom tyckte det var bäst att dra vidare för dom hade en väska dom inte ville bli av med=). Lina hade tre tjejer som sov över här,trångt i hennes lilla rum =) Lisa o Rickard kom hem vid ettiden och Erik vid tre så i morse var det fullt vid frukostbordet, fick äta i omgångar^^) och lilla prinsessan har verkligen varit i sitt esse, hon gillar när det är folk o rörelse omkring henne, det är inte långa stunder i taget hon har sovit, törs inte sjutton göra det för då kan man ju missa något^^). Det har iaf helt klart varit en helt underbar student för Erik och en låååång intensiv men rolig dag^^).

Här har man världens bästa chef

och så ska hon SLUTA.........finns bara ett ord KATASTROF !


Har så mycket att göra

men får inget gjort. Ska dammsuga ,torka golven , städa badrummen,gå och handla,göra pajer, hämta björkar, göra klar skylten och mycket mer PUH PUST. Tur att det inte är så varmt iaf. Började städa igår men blev avbruten för att följa med Lisa, Rickard hans mamma och syster till Ludvika för att fixa pass, men hämta passet skulle hon få göra själv bara hon hade kvittot med sig.Ska verkligen bli skönt när allt är över och man kan lugna ner tempot lite, det har ju varit en hel del firningar av alla de slag nu under maj och juni så nu räcker det för ett tag=).NÄ ska sätta fart nu så jag hinner.

Första doppet för i år

var i dår =) hur varmt och skönt som helst i vattnet . Lisa o jag var till Björken där är så långgrunt och sandbotten  och det är ett måste för mig , för är det slemmig botten så får jag panik och tror att nån gädda ska bita mig i fötterna^^). Kan heller inte simma utan att känna botten för då tror jag samma sak=). Idag har Erik jag o Lina varit till Örebro och köpt student och skolavslutningskläder. Erik hittade kostym, skjorta, slips,slipsnål o skor o Lina hittade en jättesöt klänning,diadem o skor så dom var nöjda. Nu är det bara resten kvar, förbereda mat och fixa med lövning , plakat o annat, ska på Linas avslutning först så det blir lite stressigt men det är ju som det brukar vara, är ju tredje ungen som tar studenten så lite vana finns ju=). Vilket härligt åskväder vi har haft ikväll, det behövdes verkligen . Nu kan man andas utan att känna att man skulle ha behövt syrgas, luften är verkligen skön nu, kanske kan man sova en hel natt utan att vakna för omväxlings skull. Natti Natti allihop o sov så gott.

Bilen

är klar igen, det var en kabel som hade lossnat.....typiskt att dom hade missat det=) men , men nu ska den iaf vara hel och det är skönt för då kanske man kan drista sig till att åka o bada i nån sjö långt bort i skogen där ingen ser en när man står o doppar stortån o inte vågar doppa sig^^). Skulle behöva åka till Örebro o inhandla en kostym  till Erik o en klänning till Lina, men det får nog bli imorgon, kan ju alltid hoppas att det blir lite svalare då i den här värmen orkar man ju inte sitta i en kokhet bil.

NU får det snart vara nog

med denna värme!!! Förgås i denna hetta, var på väg in i kylskåpet men fick inte plats där annars vete tusan om jag inte hade krupit in där=)Ankie och jag har varit på långpromenad med Tubbe o Ville, kan inte förstå att hon tycker att det är så fint här, det beror kanske på att man ser så mycket skit här hela dagarna så man kan inte se nåt fint  här längre. Lina har en vecka kvar i skolan och sover så sött nu, hon kom hem från Vingåker vid halv tio hade fått åka med storasyster och var med dom hem en sväng och grillade sen, det var uppskattat.Lisa har ju redan slutat Örebro slutar en vecka tidigare så nu börjar hon jobba, blir nog varmt i bageriet i den här värmen=). Men hon har ju resan till Kreta att se fram mot. Har gjort två pajer idag en med äpple o en med rabarber, ska kanske ta en bit med lite vaniljsås, det sitter väl fint innan man går o lägger sig^^). Kramelikram o Natti Natti.

En riktig struldag

var det igår. Sov alldeles för länge så det blev döstressigt att hinna göra allt  innan jag skulle börja jobba, bilen blev klar men gick typ till ICA sen la han av igen, bara att återlämna han till verkstan, får se om dom hittar vad som är fel. Lina och jag gick till tåget, precis när vi kom fram så ropade dom i högtalarna att tåget var försenat och skulle avgå 13:50 istället för 12:59.... så det var bara att gå in i väntrummet (tack o lov att det finns nu), när klockan var 13:40 ändrade dom sig till 14:00 sen ytterligare en gång till 14:10  och tack o lov så kom tåget då, 1 timme o 9 minuter försenat I DENNA J...A VÄRME!!!! Dom bjöd iaf på dricka  o godis  och det var tur det för strupen var torr som fnöske, Sen blev det ytterligare ett stopp i Storå, där stationen stod förut, då tänkte jag hoppa av tåget där, men Lina tyckte inte att det var nån bra idé och förresten så gick det inte att få upp dörrarna heller^^) så det blev till att komma en timme försent till jobbet och i Örebro stod en varm och småirriterad storebror och väntade=), Inte nog med det tack vare AC:n i bussen och kanske mest pga den i jobbilen så hade jag så j...a ont i halsen, hade glömt från förra året att jag får det, det känns lite bättre idag men ok är det inte=(.

Helt otroligt

Söne buss har iaf AC i en buss=) det var en riktigt buss delux, svala vindar och super inredning, men samtidigt kändes det som om jag satt i en buss någonstans i afrika, mörkhyade människor till största delen i bussen men det var en cool och häftig känsla. Tänkte för mej själv att utan dessa nysvenskar så kanske inte alla bussturer fanns , för vi infödda är ju jäkligt bekväma och tar hellre bilen om vi kan, pratar mycket om miljön men gör inte som vi säger. I morgon ska jag iaf ta tåget till Storå och samtidigt åker Lina till storebror med familj för att vara barnvakt, Erik åker till Slöjsmossen och Lisa får jag väl förpassa till Ställdalen  för i helgen ska morsan vara själv och bara njuta av livet^^)

Äntligen

är pumpeländet till bilen på väg!! Ringde till DHL för en stund sen och den skulle komma nån gång under dagen. Det är det som är nästa problem att lösa, under dagen är ingen bra tid vore bättre om dom kunde iaf säga en ca tid , men nejdå under dagen var det=). Jag är ju hemma till 12 och sen kommer Lina hem 14 ger mej katten på att dom kommer då^^)den stunden när ingen är hemma. Killen på kundtjänst tyckte att jag skulle prova att sätta en lapp på dörren att dom kunde ställa den utanför, men problemet är att nästan ingen hittar in hit av sig själv för ingen tror att den där dörren är en port till lägenheterna. Det kan ju vara bra i vissa lägen men oftast är det skit när folk inte hittar hit. Jaja det löser sig det gör det ju (nästan) alltid.

Bussar o tåg

går som dom vill i den här j...a byhålan!!! Bara för att det råkar vara en röd dag så går inte bussar o tåg som vanligt, nejdå bara ta för givet att alla är lediga, busseländet som jag brukar åka med 14:20 går istället 16:10 och hur bra funkar det när man börjar 14:30???tur att det inte är lördag för då hade inte tåget 15:06 gått heller utan jag hade fått hävt mej iväg redan 12:59 och javisst det hade jag väl kunnat göra men det var bara det att jag kom på kvart över tolv att det var röd dag och tittade i tidtabellen, jag hade fått stressa arslet av mej för att hinna och rostbiffen i ugnen hade jag fått lämna i händerna på Lina, är inte säker på att det hade blivit nån lyckad kombination^^)men som tur är så jobbade E i dag och han skulle vara kvar en timme längre så det funkar att jag kommer 15:30 till jobbet, får väl göra samma sak för honom nån gång, tur iaf att det finns bra arbetskamrater=).

GRATTIS RICKARD

på din 17-årsdag, hoppas din dag blir bra och att Lisa passar upp på dig idag.

Kan inte sova

länge på morron längre.....är så innih.....e varmt i den här lägenheten. Det spelar ingen roll att alla fönster är öppna överallt, luften står still. Urk!! Undrar hur Tobbe mår idag han skulle ju till Larsa och dricka bärs^^) och så kommer svärfar med familj på besök idag för att fira Wilma så det är bara att vara pigg o glad =). Kryp ner i Wilmas pool och svalka av dig om ni inte har satt upp eran för då kan du ju dyka ner där, det brukar hjälpa. Själv ska jag ta bussen till Storå om några timmar och det är ingen höjdare vill jag lova, undrar om inte söne buss har hört talas om AC, verkar inte så för man får syrebrist i deras bussar, men innan dess ska jag fixa nån god mat till mina änglar, har tagit fram rostbiff ur frysen . Såklart man måste äta lite gott idag o fira vårt land^^).

Har jobbat ikväll igen

och Lina har varit två dagar på Storåskolan och tycker att den skolan är överlägsen Ljusnarsskolan så till hösten blir det till att pendla för lilla fröken, hon har bestämt sig nu. Det är ett steg i rätt riktning sen får vi se vad som händer hur fort vi kan komma ifrån den här j...a hålan, det beror lite på andra omständigheter också. Lisa slutar skolan redan på fredag och sen börjar hon jobba på måndag och jobbar sen i sex veckor, sen åker hon till  Kreta med Rickard o hans familj. I helgen ska Lina åka till Vingåker och passa prinsessan när hennes föräldrar ska på inflyttningsfest hos grannarna, Wilma är ju rättså morgonpigg och hennes föräldrar är inte säkra på att dom är lika pigga så då är det bäst att faster Lina ( som egentligen inte heller är så morgonpigg men iaf inte har bollknack) tar hand om prinsessan, och det tycker ju hon är bara roligt. Är det något som Tobbe o Carro inte behöver oroa sig över så är det barnvakt det finns det alltid=). Erik håller på o värmer pizza i ugnen så bara han är klar så det blir tyst här så är det sköna sängen som väntar, jobbar kväll i morgon oxå så behöver inte upp allför tidigt, Lisa sover hos Rickard för han fyller år i morgon. Natti Natti.

Det är så roligt

idag för du har födelsedag , ja du har födelsedag HURRA HURRA!! (Nalle Puh) Grattis söstra mi  Anette på 45-års dagen.

Fyra stycken

var vi som jobbade på em, och inget att göra........vi hittade på att göra och jag har lärt mej flera saker idag, kanske inte har med jobbet att göra men iaf, roligt var det^^). Har varit ute i Stråssa skogarna o farit ikväll och ska hitta dit själv i morgon med E som aldrig har varit där, återstår att se vad det blir med mitt lokalsinne, får väl ringa efter B som får lämna Grönboda åt sitt öde för att rädda oss=)nej så illa kan det väl ändå inte bli. Erik o Lisa är i Ställdalsparken och Lina o Tina sitter vid den andra datorn så det blir väl bara till att lägga sig, börjar ett i morgon också skönt att jobba kväll och slippa ha så mycket folk omkring sig, Natti Natti.

Linas kompis

från  Gäddede har kommit hit och ska vara här i helgen. Nu har vi haft gäster varje helg i flera veckor men det är bara roligt och det är ju kul för Lina att få ha Tina här, dom har ju inte träffats sen i somras, bara pratat på msn så jag antar att det inte blir allför mycket sömn för tjejerna den här helgen men vadå livet ska väl inte sovas bort^^).

På måndag

och tisdag ska Lina vara på storåskolan, så får vi se vad hon tycker. Verkar det bra så blir det väl att hon börjar där till hösten. Förstår henne absolut, kvaliten på lärare och skola i ljusnarsbergs kommun är väl inget att skryta över, allt speglas ju av hur kommunen ser ut över huvud taget och att stanna här är väl inget att sträva efter. Dom enda som tycker det är riktigt fint är missbrukarna för här kan dom härja fritt och ingen bryr sig. Cheferna åker till Italien för pengar som redan är förbrukade och säger hoppsan det hade vi ingen aning om och vård o skola går på knäna, det är Ljusnarsbergs kommun eller heter det *Kristiania*?

RSS 2.0