Jag är nog lite

knäpp, men när det är sånt här väder får jag sån j***a lust att städa=). Måste verkligen hejda mig själv från att vara överallt på en gång...har dammsugit och torkat golv, burit ner en massa onödigt till förrådet, sånt jag skulle ha gjort för läääänge sen, men det har inte varit väder för det=). Ska bara se till att terroristerna tar sina rum oxå för där går gränsen, det vägrar jag göra. Skulle vilja ta garderober och skåp oxå men nej, där får jag nog hejda mig lite...det blir väl fler fina dagar^^).
Ska fixa till lite mat nu....det är det tråkigaste som finns, tycker nog jag skulle kunna lägga den tiden på nåt roligare. Det ser jag fram mot, att när alla ungar flyttat, då kommer inte många minuter ägnas åt att stå vid spisen=).
Sen ska jag iaf ta en liten promenad i det vackra vädret, nu är ju inte solen så stark och då är det skönt att vara ute, mitt på dan är det på tok för hett och eftersom jag inte tillhör dom som älskar att ligga och steka sig i solen så är en promenad i den ljumma kvällen att föredra.
Ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0