Hinner inte skriva så

mycket just nu....jobbade dag i måndags, kväll tisdag, onsdag, torsdag,ska jobba i kväll oxå och lördag, söndag kväll sen är jag ledig på måndag=). Eftersom vädergudarna har beordat regn så spelar det ingen roll, kan lika gärna jobba som att sitta hemma och "tröka". Sparar det fina vädret till nästa helg, då är jag ledig fredag- måndag....4 heeeela dagar^^).
Snart dags att ge sig iväg, ska först till Linde till R och sen direkt till Grönboda. Får se vad R har att säga idag då, vilka nya råd han ger mig, eller rättare sagt nya redskap att arbeta med...nåja det blir nog bra. Ha en bra dag trots att det regnar, en perfekt dag för en bra bok och en stoooor godispåse, eller hur=).

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja, vi stod vid godiset idag på Kopparhallen när vi såg dej, men du hann iväg trots att lillkillen letade efter "Tovalis mormor" =) Fast Tovan hade precis somnat i alla fall och godiset, det ska vi spara tills imorgon tänkte vi! Kramar

2008-05-16 @ 15:45:04
URL: http://annaenglund.blogg.se
Postat av: Bella

Du jobbar så mycket. Jag har inte jobbat på snart ett år nu och det har gått bra ändå. Men jag får ju aldrig semester =).

2008-05-16 @ 23:30:55
URL: http://www.bellapension.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0