Intensiv dag

var det igår, jobbade från 7 till 14:15 sen direkt iväg till Vingåker och prinsessans födelsedagskalas, hämtade upp Lisa i Örebro, hett som satan var det i blåa faran, har väl inte direkt AC i den och när man sätter på fläkten så är det ju lika varm luft som det är ute=). Det blev till att åka med fönstren nervevade och takluckan uppe och ändå höll man på att förgås. Desto skönare var det när vi kom fram och vi kunde sitta ute i skuggan och fika. Prinsessan blev så uppvaktad och fick massor av fina presenter bla en krokodil som man sätter vattenslangen i så sprutar den vatten, först var den lite läskig tyckte både Wilma och bästisen grannflickan Felicia, men efter en stund så hade dom jättekul med den och det var två små blöta nakenfisar som sprang runt på gräsmattan=). Lilla trollungen hon var med och höll sig vaken nästan hela tiden, provsatt i gåstolen hon fick med sig hem och tyckte att livet var toppen men till slut somnade hon i famnen på mamma och lades ner i resesängen som stod ute på gräsmattan, såg såååååå himla skönt ut, där hade jag kunnat lagt mig oxå om jag hade varit en meter kortare vill säga annars hade det blivit lite problem med att få plats......Vid 20 tiden styrde vi kosan hemåt igen, var in en sväng på Coop Forum och handlade så vi var inte hemma förrän 23:00 men då var jag slut som artist och somnade som en klubbad säl hann inte ens släcka lampan så den lös för fullt när jag vaknade 10:30 idag=).
Varmt som satan är det idag oxå ska försöka göra lite mat men det känns inte så inspirerande i värmen, sen ska jag skjutsa yngsta dottern till Ingelshyttan till en kompis och dom är några tjejer som ska spela kubb och lite annat och sova i tält, sen ska hon åka till Vasselhyttan i morgon till Alex och jag hämtar henne när jag har skjutsat syrran Elin och Christoffer med deras vovve Tino till  Nora och dom som ev ska bli hans nya husse o matte.
ska försöka hitta på nåt att äta nu så hörs vi kanske senare......om man orkar i denna värme....

Kommentarer
Postat av: Söstra di

Ja du gillar värmen "lika" mkt som jag...hahaha!Ha en trevlig kväll,det är ju då det är skönt både ute och inne :-) .Man kanske ska vända på dygnet och va vaken på natten istället*hmmm*men tyvärr går ju inte det eftersom man måste jobba på dagen :-( .Kram/söstra di

2008-05-31 @ 21:06:14
Postat av: Söstra di

Inte visste jag att du stamma...hahhaha!Gungstolen är INTE alls ful,jätte fin faktiskt..men passar inte nånstans :-( .

2008-05-31 @ 22:36:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0