matrutiner

Somnade före tolv igår och sov till ett idag...så nog tar kroppen igen det den förlorat...trots månen. Har haft en väldig energi idag, det var länge sen. Gjort ren fläkten och skurat kakel, diskbänk och spis...tog ett tag med micron och diskmaskinen också när jag ändå var igång. 
Mamma ringde och var jättedålig...satans förkylning...blir lite rädd för pneumoni när hon hostar så förskräckligt..lätt för gamla människor att få det och speciellt när dom ligger så mycket. Ska ringa ssk i morgon och be att dom skriver ut cocilliana, det är den enda hostmedicin som är värd namnet. Ringde B för att avboka hennes fotvård i morgon och det visade sig att hon var också sjuk...lika förkyld som mamma så då löste det sig med det problemet.
Enda problemet nu är att jag klarar mig bra på dagarna men så fort det blir kväll så kommer rädslan tillbaka. Hoppar till varje gång det går i porten och ligger och lyssnar efter ljud när jag gått och lagt mig. Jag låser både dörren till vardagsrummet och sovrummet men ändå känner jag den där ångesten..annars är måeendet fortsatt bra och jag är glad...tänker så mycket positiva tankar jag kan och tar ett steg framåt för varje dag...lite dåligt mattänk fortfarande och idag har jag precis som igår bara fått i mig mig 2 ägg och en ostskiva när klockan är 19. Men jag ska åka till ica och se om jag kan hitta nåt som inte gör mig illamåeende...har kollat en massa lchf recept men blir att må illa bara jag ser dom...måste försöka att få in lite rutiner med maten...men det är fan det svåraste av allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0