Feberfri unge och lite andra tankar

Vaknade av att nån låg bredvid mig och spelade nåt spel på telefonen...det var lyckopillret som hade smugit sig runt sängen och tagit min telefon på nattduksbordet....tog tempen på henne och det var 38;3....det märktes för hon var mycket piggare. Men frukost ville hon inte ha...försökte med chokladpudding som hon gillar men efter två skedar så var inte det heller gott. Jag hoppade in i duschen efter att ha lovat att dörren skulle vara öppen och när jag var klar så hör jag hur Charlie pratar med någon...då har ungen lyckats ringa Lina på messenger och försöker slippa att duscha...jäkla skitunge...men det går inte med mormor...här duschar vi varje dag :) Efter duschen tempades hon på nytt och nu var tempen nere på 37,3...så nu var febern borta. Så skönt att hon är frisk igen. Lina kom efter jobbet och hämtade Charlie och jag gick ner till Rolf för behandling...han säger att jag är så jäkla spänd i axlar och nacke...ja kanske inte så konstigt då allt bara går käpprakt åt helvete...är det inte jag så är det bilen eller tv:n eller nåt annat som strular...men jag försöker vara glad ändå....ingenting är så illa så det inte skulle kunna vara värre...lite tomt och tyst är det nu när jag inte har en liten pratkvarn här hos mig....då känns det här huset som skit igen...men jag vet att det är bara jag som kan göra nåt åt det....men just nu finns inte orken riktigt där.
Tog iaf tag i att torka golven och skura toan...men sen var det stopp...men det finns ju fler dagar.
Måste ta tag i det där med bilen i morgon...kolla om det finns nån domkraft i garaget nere hos Lina och försöka ta bort ljuddämparen som behagat ramla ner och ligger ivägen...har jag tur så är det upphängningen som gett sig och bara behöver fästas dit igen...men eftersom den släpade i när jag körde hem så kan det vara så att det behövs en ny ljuddämpare...men det är morgondagens bekymmmer.
Träffade en kollega hos Rolf och hon hade ringt facket angåeende några som har bestämt sig för att gå i pension och då har vi tänkt att gå upp i tid och göra fler nätter, men eftersom vi har en chef som inte är så samarbetsvillig så får facket hjälpa oss...skulle vara bra att få lite mer procent än 63,14.....men det är till hösten så det lär bli många turer innan det är klart.
Saknar någon så fruktansvärt men är så jäkla rädd för att nåt ska missförstås så jag backar....men tänker på dom fina stunder som jag har haft med han då vi pratat om allt och ingenting och jag berättat mer än jag gjort för någon annan...så längesen jag känt en sån trygghet och förtroende för någon...men så är det min dåliga självkänsla som begränsar mig igen...men han kommer alltid att vara den som jag älskar som den finaste vännnen och den som finns i mitt hjärta...en del av min familj och en av de jag älskar mest.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0