nytt schema

Lika jäkla svårt att somna i natt igen...beror nog på den där satans månen. Sov ändå inte alltför länge idag...eller länge det beror på hur man ser det, men inte enligt mig iaf och då är allt före tio inte för länge. Duschade och for ner till Storå där vi gick igenom nya schemat som vi ska börja med 1 oktober....ja jag ger det ett försök iaf och blir det för tungt så får jag väl göra nåt åt det...ska if försöka resten av året. Såklart ska jag jobba hela julhelgen i år också och nyårsafton...börjar bli lite trött på det nu men det är bara att bita ihop.
Känner mig lite seg och låg idag så det blir inte så mycket gjort som jag hade tänkt...bara 5 dagar kvar tills jag åker till Frostviken och jag känner mig bara tom ....så brukar jag inte känna, men nu är det som att jag inte ens kan vara glad för det....jag som brukar längta till mitt paradis...men det blir väl bättre....det måste väl få ta sin tid. 
Kommer att sakna någon/ några så jäkla mycket känner jag....det är som att jag tänker mycket mer på det nu sen Anette gick bort, som att jag vill ta tillvara alla stunder....att jag är så förbannat rädd att det ska hända nåt med dom jag älskar....jag har iaf sagt ifrån mig extranatten i morgon, det känns som att det finns det som är viktigare än att alltid ställa upp på jobbet....ska ner till mamma och handla, tvätta och stryka, hämta mediciner så hon klarar sig och inte tjejerna behöver göra så mycket. Ska hinna träffa mina ungar också en kväll innan jag åker, måste få krama dom och pussa på alla små....ska lägga mig och lyssna på avslappningscd:n sen så kanske jag kan somna i tid och vara glad och pigg i morgon.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0