Nr 10

Om jag bara visste hur jag ska göra för att sova en hel natt utan avbrott så skulle jag göra det....förbannade skitnätter som gör att jag tappar all motivation att kliva ur sängen om jag inte har nåt som jagar mig....vilket jag inte har de flesta dagarna. Snöat som attan idag också så att ens tänka tanken att försöka åka med bilen kan ju bara glömmas. Pulsade ut i snön och borstade av bilen iaf så det inte ska vara för mycket snö på den i morgon. Här kommer ingen och plogar förrän kanske tidigt i morgon bitti i bästa fall. 
Hade tänkt att gå och lägga mig tidigt i kväll men då skriver Lisa på messenger att lillskruttan kanske är på väg....hur lätt är det att sova då? Ska hon komma den 17 och låta Charlie ha kvar sin födelsedag den 18 eller ska hon låta det dra ut på tiden och komma på fredag. 
Han den finaste kan få mig att skratta precis när jag behöver det som mest utan att han ens vet om det.....först tänkte jag jäkla skitgubbe....men sen kunde jag inte låta bli att skratta....det var ju lite roligt trots allt.....går och sover nu och hoppas att nummer 10 bestämmer sig för att komma under natten/dagen och att hon kommer frisk och välskapt precis som alla dom andra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0