Ett bättre år

Jag klarade att titta på hela filmen...det är inte många gånger jag gjort det när jag kollat skräckfilmer och då har jag aldrig varit själv förut när jag gjort det. Men det där med att somna var en annan historia så idag har jag mest sovit.
Ska jobba i natt och det är skönt för den här lägenheten kväver mig...om det ändå kunde gå fort så det blir vår och man kan vara ute mer. Jag är ingen vintermänniska och idag är jag glad att jag inte flyttat till Frostviken där dom har ett jäkla oväder med snöstorm och srömmen går från och till...jag hatar verkligen när det blir strömlöst mörkrädd som jag är...det får nog bli somrar i Frostviken i fortsättningen också.
Vi ska försöka titta över schemat också för det är inte ok som det är...alldeles för lite sammanhängande ledigt och det har nog påverkat ryggen skulle jag tro...att lyfta upp nån som väger 104 kilo från golvet tog nog mer än jag kände från början också.Vi sitter ju ändå mest i bilen då det är långa sträckor mellan vt och aldrig långt att gå så det kommer att gå bra...jag ska ringa vc i veckan och få en tid så jag får en remiss till ortopeden igen...får helt enkelt börja om från början...och ringa Rolf för jag inser att hans behandling gjorde mig så mycket bättre i ryggen och när ryggen funkar så har jag inte dom där jävla låsningarna. Allt har ett samband....men nu hoppas jag på ett bättre år för kan det bli värre än 2017...ja det kan det säkert men så länge jag tror på ett bättre år så blir det så....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0