Hamburg

Somnade som vanligt på soffan efter en spännande hockeymatch där Sverige vann med 4-1...missar tyvärr finalen då jag ska jobba...vaknade redan kl 7 och var klarvaken så det här kommer att bli en lång natt om det inte blir en massa larm och annat så tiden går fort.
Varit till Arenan i Lindesberg med Lisa och tittat på Tovali och Charlie när dom hade vårshow...så jäkla duktiga ungar allihop och vilken glädje dom utstrålar, det syns att dom älskar det dom gör.
Fick erbjudande om att följa med på konsert när Rollingstones har turné...Stockholm Amsterdam eller Hamburg....troligtvis blir det Hamburg...men det är i höst så det är ett tag dit....så vi får väl se vad som händer.
Inte ett dugg taggad på att åka och jobba, har fortfarande ont i halsen och är inte alls i form...men det blir väl bättre bara jag kommer dit...solen skiner så jag borde vara glad...eller iaf lite gladare...får ta en liten powernap så känns det kanske bättre sen.
Långledigheten är fullbokad....nånting som är måste nästan varje dag...känner att det går inte länge till för då går jag käpprätt in i väggen...men jag andas och härdar ut ett tag till, det kommer att bli bättre...även om det tar tid.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0