Hackare på kontot

Hade svårt att komma in på bloggen i kväll...det var inte säkert stod det och att det var nån hackare som försökte komma in på kontot....vad trött man blir...jaja jag förväntar mig inget annat på en sån här skitdag.
Vaknade vid ett av telefonen, det var ssk som ringde och talade om att jag kunde hämta hostmedicin åt mamma på apoteket. Bara att hoppa i kläderna och ge sig ner och hämta den och sen vidare ner till mamma där en stryktvätt väntade, gå igenom medicinlistor och kolla över vad som behöver tas hem. Tvättade en maskin också...hur mycket tvätt kan jag fixa till på så kort tid egentligen...satan att jag inte får plats med en tvättmaskin i lägenheten, det här är inte roligt...men att gå ner själv i källaren är inget alternativ.
En ganska lugn natt på jobbet var det iaf...drog igång med några larm direkt vid halv tio men sen var det bara dom vanliga rundorna. Men så trött som jag var har jag inte varit på länge...ändå var det svårt att koppla av och somna när jag kom hem.
Gav mig sjutton på att jag skulle göra ordentlig mat idag iaf och gjorde kycklingfilé i sås med creme fraiche, vitlök och örter och grönsaker...gick lite trögt att få i sig, men kändes ändå bra.
Fick en rejäl spark i ryggen igen och höll på att dippa rejält...men jag har gett mig sjutton på att hålla näsan över ytan....gråter en stund och sen är det bara att ta nya tag...ingen ska få mig att ramla nu...jag ska vara glad..jag har så många jag älskar...får så mycket kärlek...fina människor som tror på mig och jag ska visa för dom att jag tar mig uppåt...mer och mer för varje dag..ett steg varje dag även om livet ger mig smällar...bara att parera och gå vidare.
Lika trött i kväll så snart ska jag krypa ner i sängen och krama den där fina....och hoppas att jag sover hela natten utan att vakna av mardrömmar.
Ska åka och träna i morgon, det gör också att jag mår bättre och bättre..kanske jag kan få mod att gå ut när det är ljust också...få bort det där dumma tänket...låta bli att tänka så mycket och vara glad och nöjd med den känslan jag har i hjärtat...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0