skitmorgon

Natten kan man inte klaga på, den var ovanligt lugn.  Värre var det när jag skulle åka hem och kände efter en liten bit att det inte var ok med bilen...kände igen det där i ratten som betyder punktering....jävla skit! Ringde Anna som yrvaket svarade...jag som var så säker på att dom var vakna då Älva brukar vakna vid femtiden och tycka att det är dags att gå upp....men såklart inte idag. Magnus var iaf jättesnäll och kom och hjälpte mig...fan vad jag hatar när bilar krånglar, dom ska bara gå. Trött som ett as var jag också så är det alltid efter första natten....men jag var iaf hemma runt halv åtta så det kunde ha varit värre.
Drömde dumma skitdrömmar och sov oroligt, men jag sov till halv fem så det är ok med det. Ska ju jobba i natt med en vikarie så det gäller att vara skärpt även om hon är jätteduktig så känns det som att ansvaret är mitt.
Ska hoppa in i duschen och sen försöka få i mig mer än te och kaffe....stekt auberginer och lax kanske funkar...ja jag provar iaf. Kör min transportsträcka till ledigheten på måndag och hoppas att jag kan finna ro i själen när jag är i Löa....ska verkligen försöka att koppla av och bara vara så mycket det går....tänka bort alla dumma tankar och stänga av alla känslor....det är dags nu. Nu ska jag bara fokusera på mitt mående och tanka kärlek och livsglädje....det som har varit borta alltför länge nu. Må gott med bara katterna som sällskap och hoppas på att jag kan hålla dom borta från att släpa in ormar, fåglar och möss för då är det kört....jag är ju livrädd för allt sånt och gör dom det så klarar jag inte att ta ut dom....men jag får väl ha dörren stängd när dom är ute.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0