sömnbrist

Natten flöt på bra...en av vårdtagarna som bor längst bort hade blivit inskickad till lasarettet under kvällen så där blev det två besök mindre och 12 mil mindre att åka. Det var skönt för vi fick lite andra uppdrag och kunde ägna oss åt det utan att känna stress...kändes inte som det var nån bra idé att sova när jag kom hem så jag struntade i det...efter ett par muggar kaffe och en dusch så kände jag mig riktigt pigg när jag åkte till Linde.
Det var en ortopedingenjör jag skulle träffa på ortopedtekniska avdelningen...kändes lite nervöst då jag inte hade en aning om vad en sån gör. Den här gången hade jag varit smartare och tagit på mig leggings och kjol, för stå där i bara trosor framför en främmande karl var ingen höjdare...fy vad utlämnad jag kände mig när jag var hos ortopeden...det var en yngre man och han förklarade att när man har fått en skada i knät så blir det nästan till 100% en för tidig förslitning...han ville att jag skulle fundera på om jag skulle ha en orthos så att knät tvingades att vara i rätt vinkel...nu fick jag nåt mer att tänka på, men eftersom träningen har gjort mig så mycket bättre så får vi se hur det ser ut när jag ska tillbaka till han 23 augusti. Nu lägger jag fokus på träning hela sommaren och så hoppas jag på att jag kan skjuta upp operationen ett tag till....bara den där jäkla muskelinlammationen i ryggen oxå kunde ge sig...känns inte ok att gå på citodon varje dag, men är tyvärr nödvändigt.
Nu är jag bra jäkla trött och skulle kunna sova stående men än är det några timmar till innan jag kan gå och lägga mig, gör jag det nu så är jag vaken mitt i natten och kan inte somna om. Jag blir iaf inte grinig när jag är trött, men desto känsligare för allt och då är det ännu lättare än vanligt att det kommer tårar för ingenting :) Jag ska försöka hålla mig vaken åtminstone till åtta...hur det nu ska gå till, men jag får väl hitta på nåt med Lina och Charlie när dom kommer hem från jobb och dagis...säkert lika trötta dom oxå...
jag måste dessutom gå upp tidigt i morgon och ner till sjukgymnastiken....sen lär jag väl ta en sväng ner till mamma...ledigt vad är det :) Men nu är det en helg kvar att jobba och en extra natt på tisdag...sen är det inte många dagar kvar innan det är dags att fara norrut...får resesällskap från Åsarna som ska stanna hos mig i stugan några dagar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0