regn och åska

Natten gick hur fort som helst...men det gör den när man jobbar med bra kollegor..en mycket ung tjej utan erfarenhet från vården men duktig och verkligen social och ödmjuk. Hon passar att jobba med människor och ska utbilda sig till socionom, det kommer att passa henne perfekt.
Vaknade av att det dundrade utanför...kan nog vara bra med lite åska och regn även om man kan tycka att sånt kan komma på nätterna och solen skina på dagarna :)
En knut i magen igen när jag är inne på fb...usch jag ska försöka att inte överreagera och hoppas på att han har mer förstånd....när man läser vissa människors kommentarer så förstår man att hjärnan slutade utveckla sig vid 14 års ålder...
Ingen värk idag...verkar som det är varannan dag och då är det desto jävligare...men bara att kämpa på, det är ju bara två nätter kvar och med hjälp av citodon ska jag väl fixa det...men ska ringa vc igen på måndag och den där sista extra natten på tisdag överlät jag åt Alma...jag måste bli ok tills jag ska åka till Frostviken eller åtminstone ha mediciner som tar bort värken.
Regnet öser ner och åskan dundrar..det är precis så mitt humör är just nu så det passar ju bra...ska ta tag i mitt skitliv nu och gå in i duschen och lämna det dåliga måeendet där och glömma att jag någonsin såg den där kommentaren som sänkte mig...den finns inte .....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0