Fredag kväll

och som vanligt INGENTING att se på tv. Det är väldigt konstigt för på vardagarna när dom flesta ska upp tidigt så visar dom en massa bra program och bra filmer, (nu gör det ju inte mig så mycket längre eftersom jag jobbar natt) och på helgerna när folk är lediga då visar dom bara skit rent ut sagt=(. Det kanske finns nån mening med det...det är kanske så att vi inte ska titta på tv på helgerna, vi kanske ska hitta på andra saker att göra....det har aldrig slagit mig förut....så är det kanske och ...ja då är det ju nå bra med det=). Det gäller att tänka positivt ha ha ha.

Alla ungar är på vift...Erik är och bastar med några kompisar, eller ja bastar , antar att det är en förevändning för att dricka öl, brukar ju vara så bland karlar, tipsextra eller basta då innebär det med automatik att man ska dricka öl. Det där lär dom sig fort, finns nog inbyggt i killar.
Lisa skulle ut och gå med Martina och Linn, det var för snart 3 timmar sen, ibland är promenaderna långa.........
Lina är i Löa bastu stod på programmet där oxå....men morsan hämtar.........

Ska snart slå en signal till Lina och höra när hon ska hämtas, börjar tröttna på att leta efter nåt att titta på ...det enda som erbjuds är typ reprisen på Big Brother..får väl bli det då..............

Kommentarer
Postat av: Ninna

Promenader kan bli långa för det är ett så bra tillfälle för samtal.



Vi såg sista programmet av "Skavlan" igår på tv.

2009-03-07 @ 10:29:15
URL: http://persiljeland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0