Midsommarfirande!!!

Efter att jag och prinsessan varit till Linde och hämtat Lisa kl 12 när hon slutat jobba så gick vi upp till äldsta dottern med familj för midsommarlunch. Olika sorters sill, färskpotatis,jansson,ägghalvor,sallad och jordgubbar och grädde, och som vanligt så äter man på tok för mycket bara för att det är så gott=).
Eftersom regnmolnen hängde hotfullt över oss så satt vi i "pensionärskuvösen", tur att den är stor då vi var 12 personer, mycket trevligt var det och trollungen var i sitt esse, hon älskar när det är mycket folk omkring henne och nu var ju både mormor,farmor och farfar där...dessutom mostrarna, morbror, farbror och kusin Wilma...
Efter maten gick vi ner till Malmtorget för att titta när dom satte upp midsommarstången, blev ett jobbigt arbete för folkdanslaget eftersom den inte ville stå upp utan så fort dom släppte den så var den på väg ner igen, men till slut stod den där och folkdansarna kunde ha sin traditionella uppvisning. På tal om traditioner så kom regnet oxå....först lite, sen mer och till slut öste det ner, men då var dansen slut och alla barn fick glass och vi kunde gå hem och sätta på torra kläder och mysa i soffan=).


Vi har anlänt till malmtorget och tittar på när stången reses...


trollungens farfar, farmor och farbror väntar på att stången ska vara på plats. Farmor i sin fina hembygdsdräkt från Dalsland som hon sytt själv, så himla fin.


en prinsessa


och en trollunge



prinsessan ville inte dansa, hon nöjde sig med att titta på alla andra=)



Och lilla trollungen var på dåligt humör och ville inte bli fotograferad=)
Men en trevlig midsommar var det iaf, trots regn......

Kommentarer
Postat av: Elin Persson

här kom regnet först på kvällen runt 6tiden så vi hade tur med lite sol så man kunde sitta ute iaf18+ var det.

2009-06-20 @ 16:54:41
Postat av: Ninna

Sommar-/midsommarfina barn.

2009-06-20 @ 20:10:18
URL: http://persiljeland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0