När katten är borta

dansar råttorna på bordet brukar man ju säga....och idag är det mina ungar som är råttor och jag är katten=(.
Eftersom jag ska iväg och jobba i natt så har det tydligen bestämts att det är fest hemma hos oss ...det är gymnasiefest i Lindesberg men först är det fest  HÄR.....En slump att det infaller när jag jobbar? Ja jag får väl tro på det...Jag vet tre stycken det inte blir nådigt för om det inte ser ut här hemma som det gjorde när jag åkte, kommer att ta en koll med grannarna oxå så det inte spelas för hela byn...men jag får väl utgå från att jag kan lita på dom och skulle det visa sig att så inte är fallet ja då får väl friheten begränsas så enkelt är det.
Ska försöka hitta en vrå där jag kan gå undan och vila en liten stund innan jag ska iväg men det är f*n inte lätt när det är sportlov och huset fullt av ungdomar=).

Kommentarer
Postat av: Bella

Det är inte alltid så lätt det där med frihet och förtroende. Här i huset sätter vi upp en "varningsskylt" i hissen om någon ska ha fest.

2009-02-18 @ 18:32:23
URL: http://bellapension.blogg.se/
Postat av: Ninna

Ja, det är svårt att veta hur mycket man ska "tillåta" när man har tonåringar, men samtidigt behöver man ge dem förtroendet och ge dem chansen att visa att de kan klara av att genomföra ngt på ett bra sätt.De är ju snart vuxna.



Förstår att du har svårt att hitta en vrå för lugn och ro när ungdomarna är lediga, men hoppas att du lyckas..

2009-02-18 @ 19:46:58
URL: http://persiljeland.blogg.se/
Postat av: Anna

Du har en utmärkelse på min blogg... bara att klippa klistar och länka =D



Kram

2009-02-19 @ 13:08:59
URL: http://annaenglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0