Så var man

hemma igen då...efter nästan 6 underbara veckor i Jämtland. Det är inte klokt vad tiden går fort  däruppe.
Resan hem gick bra, det var perfekt väder att åka i inte för varmt men ändå fint väder, det var inte förrän vi kom till Borlänge som det regnade och i Ludvika öste det ner och blixtrade så där gick åskan  men sen avtog det i Grängesberg och i Kopparberg var det uppehåll. Det tog 9 timmar och då stannade vi i Sveg och rastade hunden och åt  så det gick väldigt bra men då var det inte alls mycket trafik så det flöt på fint.
Det är konstigt men när man packar upp alla grejer när man kommer fram så går det på en liten stund men när man kommer hem och ska packa upp så känns det på nåt sätt som att sakerna har förökat sig....det tar en sablans tid och känns som det aldrig tar slut på väskor och grejer...hur kan det komma sig? men nu är alt uppackat iaf det enda som är kvar är att ta tag i den stora tvätthögen som på nåt sätt har blivit här hemma...kan inte förstå att en enda människa har lyckats få till så mycket tvätt, lite har väl vi bidragit till som sängkläder och handdukar och sånt, för våra kläder har jag tvättat däruppe men allt det andra det har yngste sonen fixat alldeles själv. Ändå har han tvättat en gång själv oxå....han är den enda människan jag vet som har googlat på hur man tvättar i en tvättmaskin...han fick väl inget bra svar där så då kollade han med folk på facebook och sen ringde han mig och frågade i vilket fack man lägger tvättmedel och hur man sätter på maskinen...ja så kan det gå när mamma är 76 mil bort och man är utan kläder, men tvätten blev tvättad och upphängd det var bara det att en del av tvätten hängde fortfarande på tork när jag kom hem....får nog ha en lektion i hur man tar reda på tvätt oxå tror jag.
Har haft lilla trollungen här idag några timmar, hennes mamma är inte så pigg har fått nån bakterie av nåt slag så hon orkar inte så mycket för tillfället men jag som har längtat så efter trollet och prinsessan tog henne så gärna så vi fick mysa lite=). Full fart är det på henne så det var en trött liten tjej som lämnades tillbaka och som hade somnat snabbt i kväll och det ska hennes mormor oxå göra för jag kom inte i säng förrän vid halv 2 i natt och i morgon ska vi åka till Borlänge och handla på kupolen och hälsa på hos systersonen och hans sambo som blev föräldrar till en liten Alma under tiden vi var i Gäddede så nu är jag gammelmoster oxå...attans vad gammal jag är=).

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Välkommen hem. Skönt att resan gick bra och att vädret var bra under resans gång.

Kram Ingrid

2009-08-20 @ 20:37:57
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Postat av: allicen

Haha!! Det va skönt att höra, Tur att det finns en eller kanske t.o.m två buskar till åt dom =)



Nu ska jag dock hålla mig på min kant i fortsättningen, när dom faktiskt bor där 'på riktigt'! :)

2009-08-22 @ 12:49:54
URL: http://allicen.blogg.se/
Postat av: Jungfrun

Jag har väl inte ens hälsat dig välkommen hem....men nu gör jag det. Välkommen hem till nattjobbet igen! För inte jobbade du natt där uppe i norr...eller?

2009-08-27 @ 12:56:42
URL: http://jungfrun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0