Var tvungen att gå en snabbis till ica


men träffade söstra mi efter vägen så det tog lite längre tid än beräknat så trollungen somnade i 10 min i vagnen. Hon var pigg och glad iaf så det blev ett bad som gick väldigt snabbt, sen på med pyjamas och ad.droppar och en flaska välling. Tovali var inte alls särskilt intresserad av vällingen och åt bara hälften sen stoppades hon i säng....men se där hade hon inte alls tänkt sig att stanna arg som ett bi och med en mormor som inte har hjärta att låta ett barn gråta så var hon snart uppe igen=). Lycklig kröp hon omkring och gav upp sina glädjetjut med jämna mellanrum. Mormor fick alltså sällskap framför tv:n och vi tittade på masjävlar tillsammans, mormor älskar den filmen och Tovan gjorde detsamma, satt ömsom på golvet och ömsom i fåtöljen bredvid mormor. När filmen var slut kröp hon runt och tjoade och jagade katter men nu tyckte mormor att det ändå var dags för John Blund och gjorde en flaska välling till men se den ville hon inte ha ett smack av så då blev det sängen och inte ett knyst från trollungen och så sov hon på en gång=). Prinsessan är likadan hos farmor bara ska man vara uppe länge så det är väl bara att inse det, hos farmor/ mormor där är man uppe hur länge man vill, och det får dom så gärna, älskar att mysa med mina små gullungar=).

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh, lilla hjärtat... hon ser ut att ha det finfint =)

Vi kommer runt lunch! Kram

2008-08-31 @ 10:09:33
URL: http://annaenglund.blogg.se/
Postat av: Anna

Vi kan duka på fredag kväll =) Fick klartecken idag! (Hoppas ni också kan då, men annars fixar jag det själv... slipper iaf stressen på lördagen)

Kram

2008-09-01 @ 15:07:16
URL: http://annaenglund.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja, det finns ett kylskåp som man kan få in några tårtor i =) Ja, Lisa och Lina kan säkert hjälpa mig. Lisa vill säkert vara med och arrangera lite =)

Ska prata med dem.

Kram

2008-09-01 @ 17:24:39
URL: http://annaenglund.blogg.se/
Postat av: Hanna

Nää, blev inte finsk disco för alla. Men fasen vad oroliga vi var innan vi visste att allt var ok.

2008-09-01 @ 19:07:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0