Utmaning fobier

jodå det har jag gott om....fåglar det är en stor fobi, får panik bara en sån där fjäderprydd sak närmar sig och skulle det vara så illa att nån har förirrat sig och flugit in genom ett öppet fönster då kan jag lova att det blir cirkus på storgruvegatan, när söstra mi fyllde år i juni så mötte jag ju en duvj***l som hade förirrat sig in i trappuppgången och knallade runt på avsatsen , jag trodde först att det var nån leksak , men när det gick upp för mig att den var levande var jag ute på gården på två röda och mina stackars barn hade jag i släptåg, mycket moget att inte skrämma sina barn=(...sen ringde jag söstra mi på mobilen och modig som hon är så fick hon ut fågeleländet och vi kunde gå in och fira henne=).
En annan stor fobi är trånga utrymmen....jag vägrar sitta bak i en bil med två dörrar, jag gjorde det en gång men det slutade med att innan vi hade hunnit till bångbroinfarten så var jag skogstokig och skulle ur bilen ha ha ha nu kan jag skratta åt det men då hade jag kunnat döda för att komma ur bilen.
A-brunnar går jag inte på, spottar åt alla katter oavsett färg( dom kan ju vara förklädda), blir galen om nån lägger nycklar på bordet osv osv men det är kanske mer skrockfullhet än fobier.

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag är ika skrockfull... Nu har Ingbert ställt en stege utanför trappen på sidan av huset där de håller på och panelar om, så nu får jag och Tovan snirkla och trixa oss förbi fr att inte gå under den...

Kram

2008-08-21 @ 08:45:26
URL: http://annaenglund.blogg.se/
Postat av: Söstra di

Hahaha...ja den där duvjäveln kommer jag allt ihåg.När man börjar räkna upp sina fobier och all skrockfullhet man har då blir man ju nästan rädd :-( .Vet att jag för länge sen inte kunde gå på streck(såna där rutor som det ibland är på torg t.ex.),utan va tvungen att sätta foten utanför det.Blev lite knixit att ta sig fram då.Men det har jag tack och lov fått bort :-) .

2008-08-21 @ 23:44:09
URL: http://anetteenglund.blogg.se/
Postat av: Veronica

Joo det ska bli riktigt härligt :) Ska vara där en vecka :) Ha det bra Kramis

2008-08-22 @ 15:43:56
URL: http://veronicaolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0